UWV erkend scholingsbedrijf

UWV erkend scholingsbedrijf

UWV erkend scholingsbedrijf

De TranceArt Academie is als opleidingsinstituut per 13 juni 2016 door het UWV officieel erkend als scholingsbedrijf. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die door het UWV erkend zijn om opleidingen en trainingen te verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.

Uiteraard zijn onze opleidingen en trainingen gericht op werkzaamheden in de hulpverleningsbranche en of het aanleren van bepaalde vaardigheden

 Scholing en omscholing

Scholing of omscholing is belangrijk. Het kan jou goed helpen bij het vinden van een baan die jij leuk vindt en/of die past bij jouw mogelijkheden. Jouw arbeidsdeskundige bij het UWV kan jou daarbij adviseren. Overleg daarom met hem of haar voordat jij met een scholing, omscholing of opleiding start.

Betaalt UWV mijn opleiding?

Als het noodzakelijk is dat jij een scholing volgt om ander werk te vinden, dan betaalt het UWV jouw opleiding. In dat geval wordt er van jou verwacht, dat je er alles aan doet om de opleiding goed af te ronden.

Wil je een opleiding volgen die niet noodzakelijk is om ander werk te vinden? Dan mag jij die opleiding meestal toch volgen. Je betaalt de kosten voor die opleiding dan wel zelf. Ook moet je volledig beschikbaar blijven voor werk, blijven solliciteren en passend werk accepteren als jou dat wordt  aangeboden.

Als jij hulpmiddelen nodig hebt om een opleiding te kunnen volgen, dan kan het UWV jou daarbij in sommige gevallen ondersteunen.

Informeer bij jouw werkcoach naar jouw mogelijkheden om via De TranceArt Academie om een opleiding of training te volgen, of neem contact op met De TranceArt Academie.

%d bloggers liken dit: