TranceArt Academie officieel nieuwe huurder opleidingslocatie IJzerwerf

TranceArt Academie officieel nieuwe huurder opleidingslocatie IJzerwerf

TranceArt Academie officieel nieuwe huurder opleidingslocatie IJzerwerf

Susanne Sauer en Karel Dronkert (Directie TranceArt Academie) ondertekenen gezamenlijk de overeenkomst.

Het is zover!  De TranceArt Academie is officieel de nieuwe huurder van een prachtige nieuwe opleidingslocatie aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. Met het plaatsen van hun handtekening bezegelden Susanne Sauer en Karel Dronkert van de TranceArt Academie en Olaf Polders, directeur van de Stichting Haagbouw (Verhuurder) de overeenkomst die beide partijen met elkaar hebben weten te bereiken.

Susanne Sauer mocht daarna uit handen van Olaf Polders de sleutels en de officiële documenten in ontvangst nemen. De overdracht vond onlangs plaats in het nieuwe onderkomen van De TranceArt Academie, onder toeziend oog van bedrijfsmakelaar Jeroen Steenbergen, partner bij Nadorp Bedrijfsmakelaars.

De overeenkomst biedt de garantie dat onze academie de komende jaren verzekerd is van een zeer professionele opleidingslocatie, die alle ruimte biedt aan onze studenten en aan ons team.
Daarnaast hebben we het voor elkaar gekregen dat het gebouw volledig wordt voorzien van 100 procent duurzame energie (33,3 procent water, 33,3 procent wind en 33,3 procent zon).

Bedrijfsmakelaar Jeroen Steenbergen leest de bepalingen in de overeenkomst voor.

Mijlpaal

De overdracht is een mijlpaal in de geschiedenis van De TranceArt Academie. Ons opleidingsinstituut – dat vier jaar geleden nog was gevestigd op een slechts 180m2 tellende locatie aan de Piet Heinstraat in Den Haag – krijgt nu de beschikking over een 800m2 groot, vrij staand pand, bestaande uit maar liefst twee verdiepingen.

In het nieuwe gebouw beschikken we over grote ontvangsthal en een zeer ruim opgezette receptie en secretariaat. De accommodatie telt maar liefst vijf leslokalen variërend van 37m2 tot 88m2, die zijn uitgerust met whiteboards/smartboards, beamers en geluidsapparatuur. Verder is het pand uitgerust met meerdere therapiekamers, aparte kantoorruimtes voor ons team en een ruime archiefruimte.

Voor studenten die van verder moeten komen en tijdens de lesweekenden op de academie verblijven, zijn meerdere ruime tweepersoons slaapkamers beschikbaar, inclusief een mooie, groot opgezette douchegelegenheid. Daarnaast beschikken we over drie aparte toiletunits. In de pauzes kunnen de studenten gebruik maken van de gezellige eetgelegenheid, die tevens voorzien is van een ruime, professionele keuken.

Uitstekend bereikbaar

De nieuwe locatie van De TranceArt Academie is per auto zeer uitstekend bereikbaar vanaf de A4, afslag Rijswijk. In de directe omgeving van ons opleidingsinstituut is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer, tram 4 en bus 36, is de locatie prima bereikbaar.

Het strand en de boulevard van Kijkduin liggen op 10 minuten rijafstand.

De nieuwe opleidingslocatie van De TranceArt Academie.

Nieuw opleidingsseizoen

Per 31 augustus opent De TranceArt Academie de deuren van de nieuwe locatie. Die datums is meteen de start van het nieuwe opleidingsseizoen 2018/2019. In aanloop daar naar toe houden we op zaterdag 14 juli onze laatste Informatiedag voor onze studierichtingen Hypnose en Regressie, Energetisch werk en Systemisch werken. Wil jij daarbij zijn? Kijk dan op onze website en meld je aan via: //www.tranceartacademie.nl/informatiedag-tranceart-academie/

Feestelijke opening

Op zaterdag 1 september wordt de nieuwe opleidingslocatie aan de IJzerwerf 17 feestelijk geopend in het bij zijn van studenten, docenten, assistenten en genodigden.

%d bloggers liken dit: