Skip to content
footprints-in-the-sand-with-1900X300-1024x162
Menu
Therapie

TRANCEART THERAPIE

TranceArt Therapie is een professionele en erkende praktijk binnen De TranceArt Academie op het gebied van Hypnotherapie, Regressietherapie, Natuurkundige Energetische Therapie (Healen en Readen), Coaching en Counselling en Opstellingenwerk.

In onze behandelpraktijk aan de IJzerwerf 17 in Den Haag krijg je als cliënt de mogelijkheid geboden verschillende soorten therapieën en persoonlijke begeleidingstrajecten te volgen bij door De TranceArt Academie professioneel opgeleide Hypnose en Regressietherapeuten, Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeuten, en Coaches en Counselors.

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn speciaal door TranceArt Therapie geselecteerd, waardoor ze voldoen aan de kwaliteitseisen die in het werkveld – en in het bijzonder door De TranceArt Academie – aan hen worden stelt. Dat maakt het voor jou mogelijk om een vergoeding te krijgen via jouw zorgverzekering indien je een aanvullend (alternatief)pakket hebt. Als het gaat om coaching en counselling bestaan er in sommige gevallen mogelijkheden om sessies te laten vergoeden door de werkgever.