Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Inhoud Systemisch Coach

Inhoud Systemisch Coachen

Systemisch Coachen: Inhoud opleiding

De weekendopleiding Systemisch Coachen bestaat uit 12 boeiende en inspirerende lesdagen. We bieden jou, naast uitgebreide theoretische uitleg, veel gelegenheid om zelf te doen, maar zeker ook, en dat is uitzonderlijk, de mogelijkheid om veel te zien, bij te wonen en te ervaren. 

Systemisch werk maakt het mogelijk dat er efficiënt inzicht ontstaat. Hierdoor is de beweging van denken naar voelen gemakkelijker en kun je meer ervaren, in plaats van er alleen maar over te praten. Dit geeft jou de mogelijkheid om pijnstukken te kunnen oplossen. De weekendopleiding Systemisch Coachen richt zich – gelijk andere opleidingen Systemisch werken- op jouw functioneren als begeleider, en kennis van theoretische grondbeginselen en (familie) dynamieken.

Uniek

Tijdens de opleiding leer je hoe je kunt werken met opstellingen, zowel met groepen als met z’n tweeën. Daarnaast leren we jou om systemisch te leren werken en te kijken vanuit diverse invalshoeken. Uniek in deze opleiding is dat we, naast dat je veel kunt leren van verschillende opstellers, juist jouw persoonlijke creativiteit willen aanboren en de speelsheid en mogelijkheden van het Systemisch werken willen gebruiken. Zonder de intensiteit van het werk uit het oog te verliezen. Want het kan nogal wat teweeg brengen, vaak zeer direct en snel!

Wat kun je onder meer verwachten?
  • Werken op verschillende lagen van diepgang: van een mentaal verhelderend en inzichtgevend niveau, waarbij je gebruik maakt van de techniek van opstellingen tot en met de  diepte van het zielenniveau, waarop geheeld wordt.
  • Naast familieopstellingen, bieden we de gelegenheid om juist ook de creatieve en inspirerende mogelijkheden van Systemisch werk te ervaren en te leren. Er is zoveel mogelijk!
  • Diverse opstellers die verschillende thema’s behandelen, waaronder: karakterstijl, relaties, gezondheid en ouder en kind.
  • Als representant ervaring op doen in grote opstellingen.
  • Veel aandacht voor recente ontwikkelingen: van statische opstellingen met woorden naar dynamiek en stilte.
Wat verwachten onder andere we van jou als deelnemer?
  • De bereidheid om een eigen (familie)thema uit te werken.
  • Geregeld tussen de lesblokken oefenen.
  • Het maken van een reflectieverslag waarin je een persoonlijk thema uitwerkt in relatie tot jouw professionele rol.

Aan het einde van de opleiding ben je in staat om zelfstandig te werken met ( individuele) opstellingen met betrekking tot familiezaken en relaties, structuuropstellingen en innerlijke beleving van persoonlijke thema’s. Daarnaast heb je vooral ook geleerd jouw eigen creativiteit te gebruiken om een systemische vertaling van het verhaal, van jouwe eigen verhaal, dat van een ander. Of juist van het therapeutische model van waaruit jij als coach, hulpverlener of therapeut werkt of wilt gaan werken.

Als je de opleiding met goed resultaat hebt doorlopen, ontvang je na afloop het officiële certificaat van de TranceArt Academie
Minimum aantal deelnemers

De opleiding Systemisch Coachen gaat van start bij een minimum aantal van 8 deelnemers.

Overnachten

Voor studenten die van verder moeten komen, bieden we de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Accreditatie

De NBVH heeft de opleiding Systemisch Coachen geaccrediteerd met maar liefst 60 bijscholingspunten.

%d bloggers liken dit: