Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Opstellingenwerk

Opstellingenwerk – persoonlijke opstelling

Opstellingenwerk – persoonlijke opstelling

Opstellingenwerk is een geweldige methode om op een snelle manier een antwoord te krijgen op vragen die bij jou leven en inzicht te krijgen in jouw eigen systeem en patronen en die van anderen. Zowel privé als zakelijk.

Iedereen maakt onderdeel uit van een systeem. Of het nu gaat om een relatie, familie, een afdeling of zelfs een organisatie. Door dit systeem op te stellen, kun je vanuit verschillende invalshoeken er naar kijken. Daardoor kun je snel doordringen tot de kern van een probleem of een patroon. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden zichtbaar om dit patroon te doorbreken en dingen anders te doen.

De TranceArt Academie biedt op de donderdagavond de gelegenheid om een vraag te behandelen. In overleg met de begeleider wordt deze vraag opgesteld. Tijdens de opstelling wordt gebruikt gemaakt van representanten. Deze representanten vertegenwoordigen datgene wat onderdeel uitmaakt van het betreffende systeem waar de vraag over gaat.

Een opstelling duurt gemiddeld anderhalf uur, inclusief koffiepauze.

Je kunt je hier aanmelden . Vermeld op het formulier jouw hulpvraag en behoefte.

%d bloggers liken dit: