Opstellingenwerk

Systemisch Werken:

Systemisch Werken

Systemisch Werken, Familieopstellingen of opstellingen. Het zijn allemaal namen voor een bijzondere manier van werken,die steeds breder bekend en gebruikt wordt. Werken met opstellingen is een geweldige manier om inzicht te krijgen in de werking van jouw eigen interne systeem en hoe we kijken naar onze relaties en familie. We hebben allemaal een innerlijk beeld van wie we zijn en hoe we relateren met onze omgeving. Door dat beeld in ruimte visueel neer te zetten door anderen (representanten), kun je zien welk beeld je van jouw eigen systeem hebt en hoe je relateert met jezelf en met jouw omgeving.
De oorsprong van dit werk ligt voor velen bij de familieopstellingen van Bert Hellinger: onderliggende thema’s en dynamieken binnen een familiesysteem worden helder en kunnen geheeld worden zodra de familieleden door middel van representanten worden ‘opgesteld’. Vanuit dit fenomeen zijn inmiddels diverse werkwijzen verder ontwikkeld.

De TranceArt Academie biedt een hoogwaardige opleiding in de vorm van Systemisch Coachen. In de nabije toekomst wordt het aanbod van deze studierichting verder uitgebreid.

%d bloggers liken dit: