Inspirational Breathwork

Intro

Goed ademen is vaak het laatste waar we aan denken als het over onze emotionele en lichamelijke gezondheid gaat. Een slechte ademhaling kan echter voor de nodige klachten zorgen. Deze klachten/blokkades ontstaan doordat we emoties, zoals verdriet, angst of boosheid als negatief ervaren en liever wegstoppen. Het gevolg is dat we onszelf ‘vastzetten’. Er is dan geen sprake meer van flow en we voelen ons lusteloos, gefrustreerd, gestrest of depressief.

In deze 2 daagse training wordt je door onze ervaren adem coach begeleid in het oplossen van emotionele en lichamelijke blokades door middel van verschillende ademhalings technieken.

Accreditatie

De NBVH heeft deze training geaccrediteerd met 6 bijscholingspunten.

Transformatie

De hoge frequentie van energie die door de ademhaling vrijkomt, gaat naar de plaatsen in het lichaam en/of in het onderbewust zijn, waar de energie laag is. Je komt als het ware weer helemaal in jouw lichaam te zitten. Het gevolg is dat er een transformatie plaats van lage naar hoge energie. Als we onze gevoelens, denkpatronen en overtuigingen bewust worden, accepteren en los kunnen laten, is het mogelijk weer vanuit liefde, kracht, vreugde, gezondheid en evenwicht te leven.

Inhoud van de opleiding

Inhoud

Tijdens deze training 

ordt je begeleid in het proces om te leren hoe je de ademhaling volledig opent en jij gebruik kunt maken van jouw hele ademhalingssyteem door middel van:

  • een specifiek ademhalingspatroon
  • acupressuur punten
  • affirmaties
  • oertonen
  • beweging

Doelgroep

Voor wie?

Voor iedereen die weer volledig in zijn of haar kracht wil komen te staan en technieken wil leren om zichzelf te helen.

Docenten

Nathalie Gerards

Nathalie Gerards

Ademcoach
Yoga instructrice
zacht lichaamwerk

Startdatum

Inspirational Breathwork
17 november , 2017 van 09:00 - 16:00

Studieduur

Investering in jezelf

€ 269,95 (inclusief koffie, thee en lunch)

Hou me op de hoogte