Intro

TRANCEART THERAPIE

TranceArt Therapie is een professionele en erkende praktijk binnen De TranceArt Academie op het gebied van Hypnotherapie, Regressietherapie, Natuurkundige Energetische Therapie (Healen en Readen), Coaching en Counselling en Opstellingenwerk.

In onze behandelpraktijk aan de IJzerwerf 17 in Den Haag krijg je als cliënt de mogelijkheid geboden verschillende soorten therapieën en persoonlijke begeleidingstrajecten te volgen bij door De TranceArt Academie professioneel opgeleide Hypnose en Regressietherapeuten, Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeuten, en Coaches en Counselors.

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn speciaal door TranceArt Therapie geselecteerd, waardoor ze voldoen aan de kwaliteitseisen die in het werkveld – en in het bijzonder door De TranceArt Academie – aan hen worden stelt. Dat maakt het voor jou mogelijk om een vergoeding te krijgen via jouw zorgverzekering indien je een aanvullend (alternatief)pakket hebt. Als het gaat om coaching en counselling bestaan er in sommige gevallen mogelijkheden om sessies te laten vergoeden door de werkgever.

Inhoud van de opleiding

Disciplines

TranceArt Therapie werkt met een team van deskundigen. Daardoor is het mogelijk, indien gewenst, om meerdere behandelvormen naast elkaar toe te passen.

Therapievormen

  • HYPNOSE EN REGRESSIETHERAPIE

    Hypnose en Regressietherapie is een combinatie van Hypnotherapie en Regressie waarin we, door het bewust oproepen van Trance, het onderbewustzijn aanspreken/programmeren en, als dat nodig is, we met jou teruggaan in de tijd naar het moment waarop belemmerende (gedrags)patronen en overtuigingen zijn ontstaan, zodat je ze kan transformeren.

    Hypnose en Regressietherapie is een veelzijdige therapievorm, waarin van vele therapeutische technieken gebruik wordt gemaakt. Onze Hypnose en Regressietherapeuten beschikken zodoende over een uitgebreide gereedschapskist om jouw problemen te ontwarren en jouw onderbewustzijn aan te spreken, met als doel: ‘jou te helen.’

    Je kunt je hier aanmelden. Vermeld hierbij jouw hulpvraag en jouw behoefte.

Werkwijze

WERKWIJZE

Onze werkwijze is holistisch. Dat betekent dat we naar jou als geheel kijken. Levensomstandigheden, karaktereigenschappen en sociale omgeving hebben invloed op jou en jouw leven. Uit ervaring weten we dat we naar het totaalbeeld moeten kijken om jou te kunnen helpen.
TranceArt Therapie werkt met een team van deskundigen. Daardoor is het voor jou mogelijk is, indien gewenst, om meerdere behandelvormen naast elkaar toe te passen.

Tarieven

Tarieven en vergoeding TranceArt Therapie

TranceArt Therapie staat onder leiding van Susanne Sauer, Hypnose- en Regressietherapeut (Registertherapeut). Daarnaast is zij Algemeen directeur van De TranceArt Academie en Hoofd opleidingen Hypnose en Regressie.

Susanne Sauer
Register therapeut
Hypnose en Regressietherapie € 90,- per uur

Het team van TranceArt Therapie bestaat daarnaast uit een aantal professioneel opgeleide Hypnose- en Regressietherapeuten, Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeuten, Coaches en Counselors en Systemische opstellers. Voor de behandelvormen die deze therapeuten en opstellers geven, hanteert TranceArt Therapie de volgende tarieven:

Behandelvorm Investering in jezelf
Hypnose en Regressie € 80,- per uur
Healing en Reading € 80,- per uur
Opstellingenwerk € 80,- per vraagbehandeling (circa 1,5 uur)
Representant Opstellingenwerk € 15,- per uur per avond (circa 3 uur)
 Counselling en Coaching € 80,- per uur

 

Vergoeding Zorgverzekeraars

VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS

Onze therapeuten zijn allen deskundig in hun vak en voldoen aan alle kwaliteitseisen.  Dat maakt het voor jou mogelijk om een vergoeding te krijgen via jouw zorgverzekering indien je een aanvullend (alternatief)packet 

Als het gaat om coaching en counselling bestaan er in sommige gevallen mogelijkheden om sessies te laten vergoeden door de werkgever.

Advies

ADVIES

Je wilt een advies over een probleem omdat je nog niet weet welke therapie of behandeling het beste aansluit.

Aan de hand van jouw specifieke behoefte en hulpvraag overleggen we met elkaar welke behandelvorm het beste aansluit. TranceArt Therapie stelt jou vervolgens een behandelaar voor, die met jou persoonlijk een intake houdt. Op basis daarvan wordt, afhankelijk van de behandelvorm, een behandelplan opgesteld dat aansluit bij jouw hulpvraag.

Je kunt je hier aanmelden voor een advies. Vermeld hierbij je hulpvraag en je behoefte.

Hou me op de hoogte