Intro

Inspirerend Ademwerk

Op het moment dat we niet lekker in ons vel zitten neigen we vaak controle uit te willen oefenen op praktisch vlak. Vaak willen we ons leven té veel controleren, waardoor we onszelf zo vastzetten dat er geen ‘sprake meer is van een flow’, en dat is juist waar we naar toe willen! Emoties, zoals verdriet, angst of boosheid, worden als negatief ervaren en weggestopt.
Het gevolg is dat we ons lusteloos, gefrustreerd of depressief voelen. Tijdens een ademsessie kunnen we die emoties loslaten. Door deze beperkende emoties los te laten ontstaat ruimte om te relaxen, positieve energie te voelen en onze liefde naar onszelf en anderen te uiten. Ook ontstaat meer ruimte om weer meer te kunnen ademen. Hierdoor ontstaat een lopende cyclus van ontspanning en positiviteit.

Ademhalingssysteem

Tijdens deze training  wordt je begeleid in het proces om te leren hoe je de ademhaling volledig opent en jij gebruik kunt maken van jouw hele ademhalingssyteem.
Door middel van:

  • een specifiek ademhalingspatroon
  • acupressuur punten
  • affirmaties
  • oertonen
  • beweging

Transformatie

De hoge frequentie van energie die door de ademhaling vrijkomt, gaat naar de plaatsen in het lichaam en/of in het onderbewust zijn, waar de energie laag is. Er vindt een transformatie plaats van lage naar hoge energie. Als we onze gevoelens, denkpatronen en overtuigingen bewust worden, accepteren en los kunnen laten, is het mogelijk nog meer vanuit liefde, kracht, vreugde, gezondheid en evenwicht te leven.

Na een aantal begeleide sessies, kun je zelfsessies doen, waardoor jij zelf invloed hebt op hoe je je voelt.

Doelgroep

Coaches
Therapeuten
Yogi
Mensen die veel met lichaamswerk te maken hebben.

Docenten

Docenten

Nathalie Gerards

Nathalie Gerards

Prijzen

Prijzen

De prijs is € 305,00

Startdatum

Data:
Workshop 1

Datum Tijd
11 febuari 2022 19:00 -22:00
12 – 13 febuari 2022 10:00 -17:00

Workshop 2

Datum Tijd
11 maart 2022 19:00 -22:00
26 – 27 maart 2022 19:00 -22:00

Studieduur

Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt. Reserveer hier

Toelatingseisen

Accreditatie:

Deze training is door de NBVH geaccrediteerd met 12 punten..

Aan het eind van de bijscholing krijg je het officiële bijscholingscertificaat van de TranceArt Academie.

Hou me op de hoogte