Intro

Ericksoniaanse Hypnose II

Creativiteit en het vergroten van je vaardigheden staan voorop tijdens deze tweedaagse bijscholing. Hoe train en vergroot je je eigen creativiteit en hoe kun je jouw creativiteit als therapeut/coach inzetten bij jouw cliënten?

Erickson was er van overtuigd dat ieder mens de hulpbronnen in zich had om problemen aan te pakken. Hij zei: Hypnotherapie kan de mogelijkheden en hulpbronnen utiliseren en gebruiken die al aanwezig zijn in een persoon, maar die, door een gebrek aan training en begrip, ongebruikt blijven.

Wat ga je leren?
We gaan door met taalpatronen en behandelen onder andere  ‘vooronderstellingen’, de meest krachtige taalpatronen die er zijn. Richard Bandler noemt vooronderstellingen de meest elegante, maar ook de meest stiekeme manier om mensen te veranderen.

Verwarring is ook een belangrijk onderdeel van deze bijscholing. Hoe gebruik je verwarring en zet je het therapeutisch in? Erickson beschrijft in Hypnotic Realities dat hij in bijna al zijn technieken verwarring gebruikt. Hij was van mening dat niets zo goed de aandacht van iemand vasthoudt als verwarring. Verder behandelen we het de-identificatie patroon uit het Beyond Words model van John Overdurff. Deze methode is zeer effectief voor het veranderen van belemmerende overtuigingen door middel van conversationele hypnose. Tot slot komen ook aan de orde Deep Trance Fenomenen, zoals: arm catalepsie en hand levitatie. Je leert de therapeutische meerwaarde van deze technieken en hoe je ze gebruikt.

Voor wie?

Afgestudeerde hypnotherapeuten of zij die hiervoor aan het studeren zijn. Mocht je Ericksoniaanse Hypnose I niet hebben gevolgd, geen nood. Je bent van harte welkom deel te nemen aan Ericksoniaanse Hypnose II.

Docenten

Erik Willems

Erik Willems

Hypnotherapeut en gecertificeerd NLP- trainer. Daarnaast is hij als hoofddocent NLP verbonden aan De TranceArt Academie, waar hij eveneens NLP- lessen doceert aan de studenten van de beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut en de trainingen Ericksoniaanse Hypnose I en II en Bijzondere inducties verzorgt. Erik Willems volgde verschillende andere opleidingen en trainingen, waaronder Street Hypnosis bij Don Spencer in Las Vegas. Daar leerde hij onder andere hoe snelle inducties werken en hoe je shock inducties gebruikt.

Prijzen

Prijzen

De prijs van dze bijscholing is € 287,60

Startdatum

Data:

Nieuwe data volgen 10.00 – 17.00 uur
Nieuwe data volgen 10.00 – 17.00 uur

Studieduur

Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt voor € 20,- p.p.p.n. ,exclusief 6% BTW (€ 1,20) Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Toelatingseisen

Accreditatie:

De NBVH heeft de Ericksoniaanse Hypnotherapie geaccrediteerd met 12 bijscholingspunten.

Aan het eind van de bijscholing krijg je het officiële bijscholingscertificaat van de TranceArt Academie.

Hou me op de hoogte