Bijzondere Inducties

Intro

Bijzondere inducties

Bijzondere inducties: Steeds meer Hypnotherapeuten hebben belangstelling voor bijzondere, snelle(re) inducties. Dat is logisch, want ze stellen jou als therapeut in staat om jouw cliënten in een korte tijd in een diepere trance te begeleiden.

Er zijn verschillende bijzondere inducties. De bekendste is de ‘Handshake’, die is ontwikkeld door Milton Erickson, de grondlegger van de moderne Hypnotherapie. Deze inductietechniek werd later doorontwikkeld door Richard Bandler, één van de grondleggers van de NLP.

Inducties en fenomenen

Naast de ‘Handshake’ interrupt, ga je tijdens deze 2-daagse training ook aan de slag met de ‘Elman inductie’, shock- inducties, waarbij je een cliënt door middel van een korte shock in trance begeleid en met verschillende deep trance- fenomenen, waaronder de arm catalepsie en amnesie.

Voor wie?

Voor afgestudeerde Hypnotherapeuten en degenen die een opleiding of training op dit gebied volgen of hebben gevolgd.

Docenten

Erik Willems

Erik Willems

Hypnotherapeut en gecertificeerd NLP- trainer. Daarnaast is hij als hoofddocent NLP verbonden aan De TranceArt Academie, waar hij eveneens NLP- lessen doceert aan de studenten van de beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut en de trainingen Ericksoniaanse Hypnose I en II en Bijzondere inducties verzorgt. Erik Willems volgde verschillende andere opleidingen en trainingen, waaronder Street Hypnosis bij Don Spencer in Las Vegas. Daar leerde hij onder andere hoe snelle inducties werken en hoe je shock inducties gebruikt.

Prijzen

Prijzen

De prijs van dze bijscholing is € 295,00

Startdatum

Data:

Bijzondere Inducties 26 en 27 mei 2017

Studieduur

Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt voor € 20,- p.p.p.n. ,exclusief 6% BTW (€ 1,20) Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Toelatingseisen

Accreditatie:

Voor deze training is accreditatie aangevraagd bij de NBVH.

Aan het eind van de bijscholing krijg je het officiële bijscholingscertificaat van de TranceArt Academie.

Hou me op de hoogte