Intro

BIJSCHOLINGEN

Als Hypnose- en Regressietherapeut wil je natuurlijk blijven groeien en jouw kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Daarom bieden we jou diverse bijscholingen aan, die zijn geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

CERTIFICAAT

Na afloop van de door jou gevolgde bijscholing, ontvang je van ons het officiële bijscholingscertificaat van de TranceArt Academie.

MEDISCHE HYPNOTHERAPIE (33 pnt)

Hypnotherapie is uitermate geschikt om een groot aantal ziekten te behandelen. Er zijn boeken over vol geschreven. Maar ze vertellen vaak niet hoe je dat precies moet doen! Daarom biedt De TranceArt Academie de bijscholing Medische Hypnotherapie aan…

Lees meer…

WERKEN MET METAFOREN (12 pnt)

Een metafoor is een krachtig middel. Het is een beeldspraak waarbij figuurlijk taalgebruik centraal staat. De kracht van een metafoor ligt in het feit dat het ons aanspraak doet maken op ons creatieve vermogen. Metaforen doorbreken denkpatronen en helpen ons om anders naar zaken te kijken. Tijdens deze bijscholing leer je metaforen te herkennen, via een construct technisch op te bouwen en te schrijven en onderga je zelf de kracht ervan…

Lees meer

Startdatum

HYPNOTISCHE MAAGBAND (24 pnt)

Wil jij echt op een professionele manier leren hoe je een Hypnotische Maagband aanlegt? Dan is hier jouw kans! Susanne Sauer, Hoofddocent Hypnose en Regressie, geeft de uit twee weekendblokken bestaande bijscholing Hypnotische Maagband .

Lees meer

‘SPREKEN’ VANUIT JEZELF (18 pnt)

‘Spreken’ vanuit jezelf vraagt om volstrekte eerlijkheid. Of dat nu in woorden of in lichaamstaal is. ‘Spreken vanuit jezelf is een vaardigheid die iedere therapeut (Hypnotherapeut of anderszins) in zijn of haar gereedschapskist moet hebben zitten.
Pas wanneer je werkelijk in staat bent om te ‘Spreken vanuit jezelf’ kun je  oprecht en eerlijk luisteren naar jouw cliënt en zijn of haar werkelijke behoeftes herkennen…

Lees meer

Studieduur

VOOROUDERREGRESSIE (12 pnt)

In de praktijk blijkt vaak dat mensen last hebben van gedragspatronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s, die ze hebben meegekregen van hun voorouders. Regressies naar welke tijd dan ook helpen dan niet. De cliënt draagt het thema van de voorouderlijke gedragspatronen, belemmerende overtuigingen en trauma’s in zich. Tijdens de bijscholing Voorouderregressie leer je aan de hand van verschillende technieken, hoe jij als therapeut jouw cliënt dan kunt helpen.

Lees meer…

Startdatum

OBSESSOREN (18 pnt)

Obsessoren zijn andere energieën die in het energiesysteem van jouw cliënt ‘meeliften’. Vaak zijn deze ‘niet eigen energieën’ bij jouw cliënt gekomen, omdat ze zich tot hem of haar aangetrokken voelden tijdens een kwetsbare periode van de cliënt.
Tijdens deze bijscholing leer je als therapeut hoe je moet handelen en hoe jij jouw cliënt hierbij kunt helpen…

Lees meer…

Startdatum

VOICE DIALOGUE (45 pnt)

De TranceArt Academie heeft voor coaches en therapeuten, die op doeltreffende wijze willen werken met deelpersonen, een professionele, volwaardige Voice Dialogue- training ontwikkeld. Deze training wordt gegeven Susanne Sauer. Zij werd persoonlijk getraind en opgeleid door Jos Olgers, een leerling van de Voice Dialogue- leermeesters Hal en Sidra Stone. 

Lees meer…

Startdatum

INSPIREREND ADEMWERK (12 pnt)

De training bestaat uit twee dagen, waarin jij leert onder begeleiding van onze ervaren ademcoach hoe jij door middel van jouw ademhaling vastzittende emoties los kunt maken. Je kan deze emoties na de training omzetten in positieve gevoelens en dit kan zowel je zelf als anderen helpen

Lees meer…

Startdatum

TUSSEN BESTAAN 

De training bestaat uit twee dagen, we de ziel volgen van het moment van sterven tot aan weer opnieuw incarneren.
Er zullen meerdere demo’s worden verzorgd op dag 1.
Op dag 2 wordt je geassisteerd in het zelf begeleiden van je client
Coen Sprenger heeft dit ervaringsgebied zelf onderzocht en vele malen bij clienten mogen begeleiden onder regressie.

Lees meer…

Startdatum

De oerervaring

Een 2-daagse bijscholing welke wordt gehouden door De TranceArt Academie in Den Haag. Gastspreker en -docent tijdens dit unieke gebeuren is Coen Sprenger. Hij geldt als een specialist op het gebied van Regressie en Reïncarnatie. Gedurende dit evenement neemt hij jou mee op een geweldige ontdekkingsreis door een ervaringsgebied dat nog nauwelijks is ontgonnen

Lees meer…

Startdatum

Meridianen

Tijdens deze twee daagse krijg je een dieper inzicht op de werking van de meridianen. Waar de meridianen voor dienen, wat hun verbondenheid is met het fysieke, mentale en emotionele lichaam, hoe zijn ze verbondenheid met de chakra’s. Waar zitten de verschillen en hoe verhouden die zich tot elkaar. Naast op- en neerwaartse energie stroming in het lichaam te onderzoeken, kijken we ook naar de elementen uit de natuur en veel meer.

Lees meer…

Hou me op de hoogte