Hypnose en Regressie

OPLEIDINGEN

HYPNOSE EN REGRESSIE

De TranceArt Academie is het opleidingsinstituut in Nederland op het gebied van Hypnose en Regressie. Ons opleidingsinstituut kent twee mogelijkheden:

  • Trancetherapeut (1-jarige opleiding op HBO-niveau)
  • Hypnose en Regressie therapeut (4-jarige erkende beroepsopleiding op HBO- niveau)

Onze beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut is onder meer erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG

Lees meer…

ENERGETISCH WERK

Ben jij geïnteresseerd in Energetisch werk? Dan ben je bij onze academie aan het juiste adres. Wij bieden jou twee mogelijkheden:

  • De opleiding Energetisch werker (1-jarige opleiding op HBO-niveau)
  • De beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut (4-jarige opleiding op HBO-niveau)
Lees meer…

SYSTEMISCH WERKEN

Familieopstellingen, Systemisch Coachen, Systemisch Werken. Het zijn allemaal namen voor een bijzondere manier van werken, die steeds breder bekend en gebruikt wordt.
Werken met opstellingen is een geweldige manier om inzicht te krijgen in de werking van jouw eigen interne systeem en dat van anderen en hoe we kijken naar onze relaties en familie. 

Bij ons kun je een hoogwaardige opleiding volgen, namelijk: Familieopstelling en Systemisch Coachen op een intuïtieve manier.

Lees Meer …

PSBK

PSYCHOSOCIALE BASISKENNIS (CPION)

De TranceArt Academie is door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) erkend als landelijk opleider voor de Psychosociale Basiskennis, ook wel PSBK genoemd. Deze opleiding is bedoeld voor alle hulpverleners in de complementaire zorg, die de nadruk hebben liggen op psychosociale hulp- en dienstverlening. 
Als je onze PSBK- opleiding met goed resultaat behaald, kunnen jouw cliënten vergoed worden door de Nederlandse zorgverzekeraars.

 Lees meer…

PSBK

Inspirerend Ademwerk

We ademen zoals we leven en de ademhaling kan behoorlijk verstoord raken door de ervaringen die we opdoen tijdens het leven. We ademen in ons lichaam, dat ervoor zorgt dat de ademhaling kan komen en gaan.
Daarom wordt er tijdens deze opleiding ook aandacht aan het lichaam besteed.

 Lees meer…

BIJSCHOLING

Als therapeut wil je natuurlijk blijven groeien en jouw kennis en vaardigheden uitbreiden. Daarom bieden we jou interessante, professionele trainingen die een aanvulling zijn op jouw jouw ‘gereedschapskist’. Deze bijscholingen zijn onder meer geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

CERTIFICAAT

Na afloop van de door jou gevolgde bijscholing, ontvang je van ons een officieel bijscholingscertificaat.

Lees meer….
Hou me op de hoogte