Skip to content
eenzaam-naar-verbinding

Workshops / Van eenzaamheid naar verbinding

[table “8” could not be loaded /]

[table “8” could not be loaded /]

[table “8” could not be loaded /]

Details

Datum : [table “8” could not be loaded /]
[table “8” could not be loaded /]
Kosten : € [table “7” could not be loaded /]
Aantal Deelnemers : [table “7” could not be loaded /]

Van eenzaamheid naar verbinding

Inleiding

De afgelopen weken hebben we met zijn allen moeten inleveren op onze bewegingsvrijheid en sociaal en fysiek contact met anderen. Zelfs voor mensen die normaliter geen last hebben van eenzaamheid kan dit een zware periode geweest zijn. Ook kan het zijn dat je het eigenlijk wel prima vond. Lekker in je eigen bubbel zitten en gewoon je eigen dingen doen. Wat is nu de onderliggende reden dat alleen zijn voor jou zo zwaar is of juist niet en welk verborgen verhaal is er dat maakt dat jij liever niet in verbinding gaat?

Onze relatie met anderen

Er kunnen verschillende redenen, gebeurtenissen of familie patronen spelen die de oorzaak zijn van het uit verbinding gaan of waardoor je niet in verbinding durft te gaan. Wat is ons verlangen hierin? Hoe laten we de liefde op dit gebied weer stromen, zodat we weer kunnen verbinden met anderen en onszelf.

De workshop avond

Gedurende de avond zullen we verschillende soorten opstellingen doen (de zogenoemde kleine opstellingen alsmede 1 of 2 grote opstellingen). Als deelnemer zul je meerdere keren als representant gevraagd worden, vaak resoneert deze rol met jouw familiesysteem of patronen. De rol van representant mag dan ook niet onderschat worden. Het is een hele waardevolle rol, omdat je als representant jouw eigen pijn kunt helen.

Het is een avond om weer in verbinding te komen met jouw hart en met name het hogere hartchakra. Dit is namelijk het chakra dat gaat over liefde voor jezelf en liefde voor anderen (geven en ontvangen. Het belooft een mooie opstellingsavond te worden om zo weer vol de verbinding aan te gaan. De ervaring leert dat de opstellingen vaak nog lang doorwerken in de dagen of weken na de opstelling.