Skip to content
hallo_mama_1920

Workshops / Hallo Mama

[table “8” could not be loaded /]

[table “8” could not be loaded /]

[table “8” could not be loaded /]

Details

Datum : [table “8” could not be loaded /]
[table “8” could not be loaded /]
Kosten : € [table “7” could not be loaded /]
Aantal Deelnemers : [table “7” could not be loaded /]

Hallo Mama

Het helen van de moeder – dochter relatie

Inleiding

Onze moeder is de meest belangrijke persoon in ons leven. Mede dankzij haar hebben wij het leven gekregen.  De relatie met jouw moeder bepaalt ook hoe je verder in het leven zult staan, hoe je tegen de liefde aankijkt en hoe je andere relaties aangaat. Als jong meisje zul je in de meeste gevallen hechten aan je vader, echter is het van belang dat je als vrouw systemisch weer connectie maakt met de vrouwenlijn en daarmee ook met je moeder.

Onze relatie met het vrouwelijke

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. De relatie met je moeder kan om verschillende redenen verstoord raken. Boosheid, verdriet, uit elkaar groeien en in het ergste geval geen contact meer hebben met je moeder. Deze onverwerkte of niet geuite emoties zorgen in het dagelijks leven voor blokkades of herhalen van patronen in andere relaties. 

De workshop avond

Gedurende de avond zullen we verschillende soorten opstellingen doen (de zogenoemde kleine opstellingen alsmede 1 of 2 grote opstellingen). Als deelnemer zul je meerdere keren als representant gevraagd worden, vaak resoneert deze rol met jouw familiesysteem. De rol van representant mag dan ook niet onderschat worden. Het is een hele waardevolle rol, omdat je als representant jouw eigen pijn kunt helen.

Het is een avond om weer in verbinding te komen met jouw vrouwenlijn en  jouw kwetsbaarheid. De ervaring leert dat de opstellingen vaak nog lang doorwerken in de dagen of weken na de opstelling.