Skip to content
hypno_1920
Menu

Systemisch Werken

 TranceArt Academie heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Systemisch werken (Familieopstellingen en Systemisch Coachen). Ons opleidingsinstituut biedt een uitgebreide opleiding hierin:

FAMILIEOPSTELLING EN SYSTEMISCH COACHEN OP EEN INTUÏTIEVE MANIER

De opleiding bestaat uit 6 weekendblokken van elk twee dagen. Ons doel is dat we jou alle vaardigheden bij brengen om Familieopstelling en Systemisch werken op een professionele manier toe te passen in de praktijk.

Wanneer je deze opleiding met goed resultaat heb afgerond, ontvang je het officiële certificaat van De TranceArt Academie.

WAT IS FAMILIEOPSTELLING EN SYSTEMISCH COACHEN?

De oorsprong van familieopstellingen ligt voor velen bij Bert Hellinger: onderliggende thema’s en dynamieken binnen een familiesysteem worden helder en kunnen geheeld worden zodra de familieleden door middel van representanten worden ‘opgesteld’. Vanuit dit fenomeen zijn inmiddels diverse werkwijzen verder ontwikkeld.

Naast het werken met familiesystemen, kun je opstellingen inzetten voor elk systeem waar jij deel van uitmaakt, tot en met jouw eigen interne systemen aan toe.  We hebben allemaal een innerlijk beeld van wie we van binnen zijn en hoe we ons verhouden tot onze omgeving. Door die beelden in de ruimte visueel neer te zetten, wordt ineens veel helder over wat er zich in jouw leven speelt.

BLOKKADES VAN BINNEN UIT OPLOSSEN

Vaak zijn er blokkades te zien en te voelen in het systeem, die je ervan weerhouden om dat te doen wat bij jou past. In plaats van te praten over deze blokkades kun je ze ook voelen en oplossen van binnen uit. Steeds meer wordt in opstellingen vanuit stilte gewerkt en kan het systeem de intuïtieve weg naar heling en balans hervinden.  

Kies je opleiding

Systemisch Coachen

Hier kan je verschillende modules kiezen, die je nodig hebt voor je huidige werkzaamheden.