Skip to content
girl-3567754_1920
Menu

Inspirerend Ademwerk

We ademen zoals we leven en de ademhaling kan behoorlijk verstoord raken door de ervaringen die we opdoen tijdens het leven. We ademen in ons lichaam, dat ervoor zorgt dat de ademhaling kan komen en gaan.
Daarom wordt er tijdens deze opleiding ook aandacht aan het lichaam besteed. De blokkades die er kunnen ontstaan, chakra’s, de banden van Reich (die toevallig met het Chakra systeem overeen komen), de anatomie van het ademsysteem, “trauma” en bindweefsel en spierspanning. Je leert hoe je met ademwerk je klant kunt inspireren in deze trance-reis, zodat er een ontspanning ontstaat die zo diepgaand is, dat er zomaar heel mooie inzichten en transformatie kan plaats vinden. Je voelt je heel en vrij en blij.

Ben jij coach, hypnotherapeut, yogadocent, lichaamswerker en wil je meer met de ademhaling doen in je praktijkvoering? Omdat je weet dat dit het begin is van het leven en het einde, weet je van binnen ook dat het het leven zelf is en zo belangrijk voor jezelf en je klanten.

Kies je opleiding

Ademcoach

Je leert met deze opleiding ademwerk waarom het zo diepgaand werkt en hoe je het toe moet passen en wanneer beter van niet. Je leert vertrouwen op je intuïtie en de magie van het leven.