Skip to content
Menu

Hypnose en Regressie

 

HYPNOSE- EN REGRESSIETHERAPIE HEEFT DE TOEKOMST

Hypnose- en Regressietherapie heeft de toekomst. Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen de kracht van deze therapievorm. Mensen kiezen in toenemende mate voor deze behandelmethode en zorgverzekeraars vergoeden het.
Niet zo vreemd dus dat in deze groeiende markt steeds meer mensen kiezen voor het beroep van Hypnose- en Regressietherapeut.

Wil jij het beste in jezelf naar boven halen en je werkelijk onderscheiden, dan is het volgen van een erkende beroepsopleiding van groot belang. De TranceArt Academie is hèt opleidingsinstituut op het gebied van Hypnose en Regressie.

TRANCE IS DE SLEUTEL

Bij de opleiding Hypnose en Regressietherapeut wordt gebruik gemaakt van Trance. Trance is een krachtig middel. Het is de sleutel tot de magische wereld van ons onderbewustzijn. Via ons onderbewustzijn krijgen we toegang tot het gedrag, de patronen en de overtuigingen die ons beperken in ons dagelijks leven. Maar, het is ook de toegang tot onze ware kern en het enorme vermogen dat we hebben om onszelf te transformeren en werkelijk succesvol te zijn in ons leven.

DE BIJZONDERE KENMERKEN VAN TRANCE
  • Je bent vatbaarder voor positieve ideeën en gedachtes. We noemen dat autosuggestie.
  • Het is heel gemakkelijk om je goed te ontspanning (ontspanningstherapie).
  • Het is gemakkelijker om beperkende herinneringen, patronen en overtuigingen naar boven te halen, die je dan kunt herkennen, verwerken en transformeren (Regressietherapie en Reïncarnatietherapie).
  • Je kunt invloed uitoefenen op het zelfhelend vermogen van jouw eigen lichaam (pijnbestrijding, Medische Hypnotherapie).

Kies je opleiding

Trancetherapeut

De opleiding Trancetherapeut (HBO- niveau) bestaat uit 10 lesweekenden en loopt gelijk met het eerste jaar van de beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut.

Hypno en Regressietherapeut

De beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut (HBO-niveau) bestaat uit 4 lesjaren van elk 10 lesweekenden en wordt onder meer erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten.

Reincarnatietherapeut

Een specialisatie en aanvulling op de opleiding van de hypno en Regresie therapeut opleing Een 10 daagse opleiding