Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Overnachten TranceArt Academie

Overnachten TranceArt Academie

Overnachten TranceArt AcademieOvernachten TranceArt Academie

Overnachten TranceArt Academie, inclusief ontbijt: Onze studenten en deelnemers aan trainingen en bijscholingen komen uit het hele land en moeten dus soms van ver komen. Daarom biedt de TranceArt Academie de mogelijkheid om te kunnen overnachten. In ons opleidingsinstituut beschikken we, naast slaap- en douchegelegenheid, over een gezellige eetzaal (De Keizerin) met twee keukens, waar ‘s ochtends een ontbijt op jouw staat te wachten.

Prijzen per persoon per nacht

Overnachting met douchegelegenheid, inclusief ontbijt: €20,- ecxl. 6% BTW (€ 1,20)
1- of 2- persoonskamer met douchegelegenheid, inclusief ontbijt €25,- excl. 6 % BTW (€ 1,50)

Reserveer tijdig een 1- of 2- persoonskamer, want deze mogelijkheid is beperkt.!
 Afrekenen geschiedt bij vertrek. Je kunt contant of per pinautomaat betalen aan de balie van De TranceArt Academie. 

Voor meer informatie en reservering:
TranceArt Academie
T. 070 – 7371155
E. 

Nieuwe situatie per 31 augustus 2018!

De TranceArt Academie gaat deze zomer verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. Het betreft een vrijstaand pand van maar liefst 800 m2, waar we voor studenten en deelnemers aan trainingen en bijscholingen de mogelijkheid bieden om te overnachten. Op de nieuwe locatie schikken we over meerdere ruime 2- persoonskamers, een zeer ruime moderne douchegelegenheid en een ontbijtzaal.

Reserveren

In de huidige situatie reserveer je een kamer door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Vanaf 31 augustus introduceren we op onze nieuwe website een online boekingssysteem, waarop jij zelf kan zien of en welke kamers vrij zijn en eigenhandig een kamer voor 1 of meerdere nachten kan boeken.
Studenten van De TranceArt Academie let op: Ook de studenten van onze opleidingen worden verzocht voortaan van dit systeem gebruik te maken. Heb je voor een lesweekend geen overnachtingen gereserveerd via het boekingssysteem, dan is er in principe geen overnachtingsgelegenheid voor jou gereserveerd! Zorg dus dat je voor elk lesweekend dat je komt volgen een slaapgelegenheid hebt gereserveerd!

Prijs per persoon per nacht  per 31 augustus 2018

2- persoonskamer, inclusief douchegelegenheid en ontbijt: €30,- p.p.p.n. exclusief 6 procent BTW (€1,80)

 

%d bloggers liken dit: