Onze filosofie

Onze filosofie

Missie

De TranceArt Academie stelt jou in staat het zelfhelend vermogen aan te spreken, bij jezelf en bij anderen. We stimuleren daarbij jouw persoonlijke groeiproces. Daarnaast leren we je hoe jij jouw onderbewustzijn (en dat van anderen) kunt programmeren met positieve gedachten, zodat je werkelijk in jouw kracht komt te staan om de successen te behalen waar je naar verlangt.

Visie

Elk individueel mens dat we opleiden, laten we actief kennis maken met zijn of haar werkelijke potentieel. Door de regels, waarden en normen die onze huidige maatschappij stelt, zijn we vaak veraf komen te staan van wie we in werkelijkheid zijn. Dat komt omdat van ons wordt verwacht dat we overal aangepast gedrag vertonen en diverse rollen spelen.
Binnen de TranceArt Academie leer je opnieuw kennis maken met wie je in de kern werkelijk bent, hoe je in contact blijft staan met jouw talenten en eigenheid, hoe je daar actief gebruik van kunt maken en hoe je dat ook voor en met anderen kan bereiken. We creëren daarbij een sfeer waarin je kunt groeien, mag vallen en je de wetenschap hebt dat we jou weer oprapen. Dit, met als doel dat je op jouw eigen benen gaat staan en werkelijk succesvol wordt in het leven. Zowel privé als in jouw vak als therapeut, energiewerker of anderszins.

Strategie

Onze opleidings- training- en cursusprogramma’s zijn zo opgebouwd dat jij alles zelf doorloopt, ondergaat en doorleeft. Ze zijn praktisch gericht, theoretische goed onderbouwd en worden, afhankelijk van de studie die je volgt, zowel op praktijk als theorie getoetst.
Deze opzet heeft een tweeledig doel: Het betekent dat je de kans krijgt een aantal processen te doorlopen, waarin je ‘oude rommel’ opruimt en je de kans krijgt jouw ware potentieel te ontdekken en naar buiten te laten komen. Dit gebeurt natuurlijk binnen de context van de betreffende opleiding, training of cursus en is geen persoonlijke therapie.
Het betekent ook dat, wanneer je ervoor kiest als therapeut of energiewerker te gaan werken, je weet waar jouw cliënt doorheen gaat als hij of zij bij jou in de praktijk komt.

%d bloggers liken dit: