Hypnose en Regressietherapeut

Beoordeling TranceArt Academie

Hoge beoordeling TranceArt Academie door studenten en bezoekers

Beoordeling TranceArt Academie: Studenten van de opleidingen Trancetherapeut en Hypnose- en Regressietherapeut en bezoekers van de informatiedagen Hypnose & Regressie beoordelen de TranceArt Academie in Den Haag gemiddeld met maar liefst een 8,7. De informatiedagen krijgen zelfs een 9 als rapportcijfer. Dat blijkt uit een recent onderzoek (april 2016) van Lucas den Hollander, student Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam.

Volgens de studenten blinkt ons opleidingsinstituut uit op de volgende punten:

  • Veel persoonlijke begeleiding
  • Hoge vakinhoudelijkheid en kwaliteit van de opleidingen
  • Fijne, open sfeer
  • Accreditaties voor de opleiding (o.a. FONG, NBVH, CPION, CRKBO)

Den Hollander deed diepgaand onderzoek naar de markt waarin de TranceArt Academie opereert. Hij concludeert in zijn onderzoeksrapport dat: “De TranceArt Academie het enige opleidingsinstituut in Nederland is dat een erkende 4-jarige beroepsopleiding biedt, die volledig is gewijd aan Hypnose en Regressie.”

Beoordelingen TranceArt Academie: opleidingen Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeut
Informatiedag Hypnose en Regressie 9
Vakinhoudelijkheid en kwaliteit van opleidingen 8,6
Kwaliteit van de docenten 8,4

 

De studenten noemen de opleidingen en trainingen professioneel en merken daarbij op dat er tegelijkertijd een fijne sfeer heerst tijdens de lessen.

Beoordeling TranceArt Academie: opleidingslocatie
Opleidingslocatie en faciliteiten 8

 

De studenten en bezoekers van de informatiedagen wijzen in het onderzoek met name op kwaliteiten als: de uitstraling, de hygiëne, de voorzieningen en de geboden lunches.

Directie

Als het om de directie van de TranceArt Academie gaat, noemen de studenten onder meer de gemakkelijke benaderbaarheid, de bereikbaarheid en het probleemoplossend vermogen van de directie als “zeer prettig”.

 

%d bloggers liken dit: