Opleidingslocatie

De TranceArt Academie gaat verhuizen deze zomer!

De TranceArt Academie gaat deze zomer verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie! Ons opleidingsinstituut, dat nu nog gevestigd is aan het Colijnplein 16 in Den Haag, opent per 31 augustus de deuren aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. En daar zijn we ontzettend blij mee! 

Sinds het moment dat wij het stokje hebben overgenomen in 2014, is De TranceArt Academie in de afgelopen vier jaar op een positieve wijze uit haar jas gegroeid. Het aantal opleidingen, trainingen en bijscholingen zijn flink uitgebreid en steeds meer mensen wisten hun weg naar ons opleidingsinstituut te vinden. Daarmee groeide ook ons team van managementondersteuning, docenten en assistenten. En zodoende is de huidige locatie van 535 m2 te klein geworden.

Vrijstaand pand

Het nieuwe onderkomen van De TranceArt Academie is een vrijstaand pand dat uit twee verdiepingen bestaat en 800 m2 telt. Daarmee kunnen we de studenten van De TranceArt Academie en de cliënten van TranceArt Therapie de komende jaren op een nog betere manier van dienst zijn.

In het nieuwe opleidingsinstituut beschikken we over grote ontvangsthal en een zeer ruim opgezette receptie en secretariaat. Het gebouw telt maar liefst vijf leslokalen variërend van 37m2 tot 88m2, die zijn uitgerust met whiteboards/smartboards, beamers en geluidsapparatuur. Verder is het pand uitgerust met meerdere therapiekamers, aparte kantoorruimtes voor ons team en een ruime archiefruimte.
Voor studenten die van verder moeten komen en tijdens de lesweekenden op de academie verblijven, bieden we overnachtingsmogelijkheden. Er zijn meerdere ruime tweepersoons slaapkamers beschikbaar, inclusief een mooie, groot opgezette douchegelegenheid. Daarnaast beschikken we over drie aparte toiletunit. In de pauzes kunnen de studenten gebruik maken van de gezellige eetgelegenheid, die tevens voorzien is van een ruime, professionele keuken.

Uitstekend bereikbaar

De nieuwe locatie van De TranceArt Academie is per auto zeer uitstekend bereikbaar vanaf de A4, afslag Rijswijk. In de directe omgeving van ons opleidingsinstituut is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer, tram 4, is de locatie prima bereikbaar.
De het strand en de boulevard van Kijkduin liggen op 10 minuten rijafstand.

Nieuwe website

Maar dat is nog niet alles. Onze academie krijgt niet alleen de beschikking over een prachtig nieuw onderkomen, maar ook over een geheel vernieuwde huisstijl en website met nieuwe extra mogelijkheden! Hoe die eruit gaan zien, blijft nog even een verrassing.

Feestelijke opening

In komende periode zullen we er hard aan werken om alles in orde te brengen voor het nieuwe opleidingsjaar 2018/2019. Medio juli vindt de grote verhuizing plaats, maar na we op vrijdag 31 augustus onze deuren voor het eerst openen voor onze studenten op de nieuwe locatie.
Op zaterdagavond 1 september zullen we de officiële opening van ons nieuwe gebouw feestelijk vieren met onze studenten, docenten, assistenten en managementteam.

%d bloggers liken dit: