Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Dagelijkse leiding TranceArt Academie

Dagelijkse leiding TranceArt Academie

Dagelijkse leiding TranceArt Academie

Directie

Susanne Sauer is als directeur verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van opleidingssectoren van de TranceArt Academie. Daarnaast is zij hoofddocent van de opleidingssector Hypnose en Regressie. Susanne studeerde zelf af aan de TranceArt Academie als Hypnose- en Regressietherapeut en was nadien enkele jaren als docent van het eindexamenjaar verbonden aan de academie alvorens zij mededirecteur/eigenaar werd. Naast hoofddocent van de opleidingssector Hypnose en Regressie doceert zij aan de opleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut. Daarnaast beschikt Susanne over veel ervaring als sociaal pedagogisch hulpverlener, arbeidsconsulent en coach.

Karel Dronkert is als directeur verantwoordelijk voor de organisatie en de PR- en Communicatie rond de TranceArt Academie. Hij volgde de opleiding Hypnose- en Regressietherapeut aan de TranceArt Academie en doceert Zelfhypnose en Gesprekstechnieken aan de opleidingssector Hypnose en Regressie. Daarnaast geeft hij samen met Susanne Sauer het vak Communicatieve Vaardigheden en Attitudevorming aan de opleiding Psychosociale Basiskennis. Karel is van origine journalist, woordvoerder en communicatiestrateeg. Als zelfstandig ondernemer heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse adviserende en leidinggevende functies, zowel bij overheden als in het bedrijfsleven.

Managementondersteuning:

 

Jolanda de Wit 2
Secretariaat: Jolanda de Wit

 

 


 

guidovandijk

ICT: Guido van Dijk

 

 

 

 

Financiële administratie: Bianca Meijsen

 

 

 

Opleidingssectoren:

 

Hypnose en Regressie
Hoofddocent: Susanne Sauer

 

 

 

 

Dagelijkse leiding TranceArt Academie

Energetisch werk
Hoofddocent: Desiree Zijlstra

 

 

 

 

Dagelijkse leiding TranceArt AcademieSystemisch Werken
Hoofddocent: Liesbeth Stomp

%d bloggers liken dit: