TranceArt Academie

Over de TranceArt Academie

De TranceArt Academie: Toonaangevend opleidingsinstituut

De TranceArt Academie is, sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot een landelijk erkend, toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ons instituut kent diverse studierichtingen, waaronder Hypnose en Regressie, Energetisch werk en Systemisch Werken.

Onze door de NBVH– erkende beroepsopleiding tot Hypnose- en Regressietherapeut (HBO- niveau) is de enige in Nederland die Hypnose en Regressie gedurende 4 jaar op een volwaardige en professionele manier aanbiedt. Daarbij wordt nadrukkelijk aandacht wordt besteed aan de drie mogelijkheden van Hypnotherapie, namelijk:

  • De beïnvloeding van het onderbewuste.
  • Het teruggaan in de tijd om problemen op te sporen en op te lossen (Regressie).
  • De beïnvloeding van lichaamsprocessen.
PSBK (CPION)

Daarnaast is de TranceArt Academie door het CPION landelijk erkend als opleider op het gebied van de Psychosociale Basiskennis. De academie voldoet daarmee aan alle gestelde eisen en is een van de weinige in Nederland die deze opleiding in modules geeft. Het grote voordeel daarvan is dat jij, als je de opleiding PSBK wilt volgen, op elk gewenst moment kunt instappen.

De academie

De TranceArt Academie is sinds augustus 2018 gevestigd in een prachtig opleidingsinstituut aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. Onze opleidingslocatie bestaat uit een ruim opgezet, vrijstaand pand met twee verdiepingen. Daardoor kunnen we onze studenten, de volgers van onze bijscholingen en de cliënten van TranceArt Therapie de komende jaren op een nog betere manier van dienst zijn.

Leslokalen

Ons opleidingsinstituut beschikt naast een ruime ontvangsthal met receptie, over 5 professioneel uitgeruste leslokalen, variërend van 37m2 tot 88m2.
Verder is het pand uitgerust met meerdere therapiekamers, aparte kantoorruimtes voor ons team en een ruime archiefruimte.

Overnachtingen

Voor studenten die van verder moeten komen en tijdens de lesweekenden op de academie verblijven, bieden we overnachtingsmogelijkheden. Er zijn meerdere ruime tweepersoons slaapkamers beschikbaar, inclusief een mooie, groot opgezette douchegelegenheid. Daarnaast beschikken we over drie aparte toiletunit. In de pauzes kunnen de studenten gebruik maken van de gezellige eetgelegenheid, die tevens voorzien is van een ruime, professionele keuken.

Uitstekend bereikbaar

Onze opleidingslocatie is vanaf de A4 (afslag Den Haag- Zuid of Rijswijk) uitstekend bereikbaar per auto. In de directe omgeving van ons opleidingsinstituut is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer, tram 4, is de locatie prima bereikbaar.
Op een paar honderd meter afstand bevindt zich winkelcentrum De Stede, met onder meer een Albert Heijn, een Jumbo en een Lidl, eettentjes en andere faciliteiten.

Het strand en de boulevard van Kijkduin liggen op 10 minuten rijafstand.

Opleidingen en Trainingen

De TranceArt Academie biedt jou een keur aan opleidingen, trainingen en bijscholingen, zoals:

Hypnose en Regressie
Energetisch werk
Systemisch Werken
Psychosociale Basiskennis
Trainingen
Bijscholingen

Kom met ons kennismaken tijdens een van onze informatiedagen. Of schrijf je nu in. Je bent van harte welkom!

%d bloggers liken dit: