Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
TranceArt Academie

Over de TranceArt Academie

De TranceArt Academie: Toonaangevend opleidingsinstituut

De TranceArt Academie is, sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot een landelijk erkend, toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ons instituut kent diverse studierichtingen, waaronder Hypnose en Regressie, Energetisch werk en Systemisch Werken.

Onze door de NBVH– erkende beroepsopleiding tot Hypnose- en Regressietherapeut (HBO- niveau) is de enige in Nederland die Hypnose en Regressie gedurende 4 jaar op een volwaardige en professionele manier aanbiedt. Daarbij wordt nadrukkelijk aandacht wordt besteed aan de drie mogelijkheden van Hypnotherapie, namelijk:

  • De beïnvloeding van het onderbewuste.
  • Het teruggaan in de tijd om problemen op te sporen en op te lossen (Regressie).
  • De beïnvloeding van lichaamsprocessen.
PSBK (CPION)

Daarnaast is de TranceArt Academie door het CPION landelijk erkend als opleider op het gebied van de Psychosociale Basiskennis. De academie voldoet daarmee aan alle gestelde eisen en is een van de weinige in Nederland die deze opleiding in modules geeft. Het grote voordeel daarvan is dat jij, als je de opleiding PSBK wilt volgen, op elk gewenst moment kunt instappen.

De academie

Onze academie ligt op een steenworp afstand van de boulevard van Kijkduin en is van alle gemakken voorzien, waaronder diverse leszalen en oefenruimtes, onze gezellige eetgelegenheid ‘De Keizerin’ en  overnachtingsmogelijkheden . In de directe omgeving bevindt zich een groot winkelcentrum, gratis parkeergelegenheid en haltes voor bus, tram en metro. De gezellige binnenstad van Den Haag is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, in 10 minuten bereikbaar.

Update
De TranceArt Academie gaat deze zomer verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie! Ons opleidingsinstituut, dat nu nog gevestigd is aan het Colijnplein 16 in Den Haag, opent per 31 augustus de deuren aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. En daar zijn we ontzettend blij mee! 

Opleidingen en Trainingen

De TranceArt Academie biedt jou een keur aan opleidingen, trainingen en bijscholingen, zoals:

Hypnose en Regressie
Energetisch werk
Systemisch Werken
Psychosociale Basiskennis
Trainingen
Bijscholingen

Kom met ons kennismaken tijdens een van onze informatiedagen. Of schrijf je nu in. Je bent van harte welkom!

%d bloggers liken dit: