Trancetherapeut 1-jarige opleiding

Trancetherapeut

Trancetherapeut
Start: 21 september 2018
Inschrijven: Klik hier

 

Krachtig middel

Trance is een geweldig krachtig middel dat de poort naar ons onderbewustzijn opent. Het stelt ons in staat toegang te krijgen tot allerlei onbewuste handelingen, gedachtes en lichamelijke processen die ons bewuste gedrag en onze daden beïnvloeden. Het geeft ons ook de mogelijkheid ons onderbewustzijn te voeden met positieve gedachten, waardoor we in staat zijn ons werkelijke potentieel aan te spreken en succesvol te zijn. Dat komt omdat ons onderbewustzijn alles letterlijk neemt, niet oordeelt, niet filtert en niet vergeet.

Trancetherapeut

Een Trancetherapeut verstaat de kunst door middel van Trance (hypnotiseren) iemands onderbewustzijn te bereiken en hem te helpen te helen en werkelijk bewust te worden van en beheer te krijgen over zijn eigen gedrag en handelen, zodat hij de successen behaalt waar hij werkelijk naar verlangt.

“Wat de geest van de mens kan bedenken en geloven, kan hij bereiken” (Napoleon Hill)

De korte opleiding ‘Trancetherapeut’ is een opleiding op HBO-niveau en bestaat uit 10 weekendblokken, waarin je zowel in theorie en praktijk de kunst van Trance leert beheersen. We bieden jou een unieke combinatie van Hypnotherapeutische technieken, NLP en Energiewerk. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer:

  • Trance
  • Inductie en deductie
  • Trancefenomenen
  • Suggestologie
  • Zelfhypnose
  • Zacht Lichaamswerk
  • Hypnotische technieken.
  • NLP.
  • De eerste stappen richting regressietherapie.

Daarnaast besteden we tijdens de training nadrukkelijk aandacht aan de ontwikkelingspsychologie van de mens.

Certificaat

De opleiding Trancetherapeut wordt afgerond met een theorie- en een praktijktoets. Na het behalen van daarvan ontvang je het certificaat ‘Trancetherapeut’. Dit certificaat verklaart dat je vaardig bent in het werken met Trance. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid, als je dat wilt, om door te studeren aan de beroepsopleiding ‘Hypnose- en Regressietherapeut’ (HBO-niveau) van de TranceArt Academie.

Lesdagen

De lesdagen van de opleiding Trancetherapeut (10 weekendblokken) lopen gelijk met de data van de opleiding Hypnose- en Regressietherapeut. Voor een overzicht van de lesdagen: Klik hier

.Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Praktische informatie
Start 21 september 2018
Opzet 10 weekendblokken
Investering in jezelf € 3.650,-
Download de brochure Klik hier
Aanmelden informatiedagen Klik hier
Inschrijven opleiding Trancetherapeut Klik hier
%d bloggers liken dit: