Informatiedag TranceArt Academie

Informatiedagen Hypnose en Regressie

Informatiedagen Hypnose en Regressie

Informatiedagen Hypnose en Regressie : De TranceArt Academie in Den Haag is dé beroepsopleiding in Nederland op het gebied van Hypnose en Regressietherapie. Elk jaar houden de opleidingen Trancetherapeut (10 weekendblokken) en Hypnose en Regressietherapeut (Erkende 4-jarige beroepsopleiding op HBO-niveau: 4 x 10 weekendblokken) informatiedagen.

Wil jij met trance en hypnotische technieken leren werken, omdat je het leuk vindt, omdat jij het roer wil omgooien in jouw (beroeps)leven en jij jouw hart volgen? Of omdat je als therapeut of (tand)arts jouw gereedschapskist wil vergroten? Kortom: Wil jij Trancetherapeut of Hypnose en Regressietherapeut worden? Dan nodigen we jou van harte uit om naar een van onze informatiedagen Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeut te komen.

Informatiedagen studiejaar 2018 – 2019
Data Tijden Investering in jezelf Aanmelden
Zaterdag 14 juli 2018 10.00 – 17.00 uur € 25,- Klik hier
Heb je de informatiedagen gemist? Wil jij toch graag de opleiding Trancetherapeut of Hypnose en Regressietherapeut volgen? Dan kun je een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen. Neem hiervoor even contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Tijdens deze Informatiedagen:

  • vertellen wij jou over de opzet en inhoud van beide opleidingen, zodat jij een goed beeld kunt vormen
  • krijg je de gelegenheid uitgebreid vragen te stellen
  • beleef je zelf hoe het is om een hypnosesessie of een regressiesessie te ondergaan
  • proef je de persoonlijke sfeer op onze academie
  • ontmoet je studenten en docenten van onze opleiding
  • geniet je van gratis koffie en thee
  • serveren wij een smakelijke lunch
Je bent van harte welkom!
Bovendien wordt jouw investering van € 25,- voor de Informatiedag in mindering gebracht op jouw lesgeld voor het 1e jaar als jij je voor een van deze opleidingen inschrijft.
%d bloggers liken dit: