Opleidingen Hypnose en Regressie Therapeut

Opleidingen Hypnose en Regressie

Opleidingen Hypnose en Regressie

Opleidingen Hypnose en Regressie : De TranceArt Academie is in Nederland toonaangevend op het gebied van Hypnose en Regressie. Ons opleidingsinstituut kent twee mogelijkheden:

 • Trancetherapeut (10 weekendblokken)
 • Hypnose en Regressie therapeut (Erkende beroepsopleiding op HBO- niveau, 240 EC’s)

Onze beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut is onder meer erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG) Deze opleiding is de enige in Nederland, die gedurende 4 jaar (240 EC’s) volledig is gewijd aan Hypnose en Regressie.

 • Trancetherapeut 1-jarige opleiding

  Trancetherapeut Trancetherapeut Start: 21 september 2018 Inschrijven: Klik hier   Krachtig middel Trance is een geweldig krachtig middel dat de poort naar ons onderbewustzijn opent. Het stelt ons in staat toegang... Lees meer >
  Lees meer...
 • Opleidingen Hypnose en Regressie Therapeut

  Opleiding Hypnose en Regressie Therapeut

  De studierichting Hypno- en Regressietherapeut is een 4-jarige beroepsopleiding op HBO- niveau, die studenten opleidt tot Trancetherapeut en Hypnose-en Regressietherapeut. Ons doel is dat je na 4 jaar een erkend beroepsdiploma behaalt, waarmee jij jouw eigen praktijk kunt starten.
  Lees meer...
%d bloggers liken dit: