Opleiding Systemisch Coachen

Start Opleiding Systemisch Coachen/Familieopstellingen

Start Opleiding Systemisch Coachen/Familieopstellingen

Start Opleiding Familieopstelling en Systemisch Coachen op een intuïtieve manier

Op 26 januari starten we met de opleiding Familieopstelling en Systemisch Coachen op een intuïtieve manier. Deze weekendopleiding bestaat uit 6 boeiende lesblokken van elk 2 dagen, we jou alle vaardigheden bij brengen om Familieopstelling en Systemisch werken op een professionele manier toe te passen in de praktijk.

De oorsprong van familieopstellingen ligt voor velen bij Bert Hellinger: onderliggende thema’s en dynamieken binnen een familiesysteem worden helder en kunnen geheeld worden zodra de familieleden door middel van representanten worden ‘opgesteld’. Vanuit dit fenomeen zijn inmiddels diverse werkwijzen verder ontwikkeld.

Naast het werken met familiesystemen, kun je opstellingen inzetten voor elk systeem waar jij deel van uitmaakt, tot en met jouw eigen interne systemen aan toe.  We hebben allemaal een innerlijk beeld van wie we van binnen zijn en hoe we ons verhouden tot onze omgeving. Door die beelden in de ruimte visueel neer te zetten, wordt ineens veel helder over wat er zich in jouw leven speelt.

Blokkades oplossen

Vaak zijn er blokkades te zien en te voelen in het systeem, die je ervan weerhouden om dat te doen wat bij jou past. In plaats van te praten over deze blokkades kun je ze ook voelen en oplossen van binnen uit. Steeds meer wordt in opstellingen vanuit stilte gewerkt en kan het systeem de intuïtieve weg naar heling en balans hervinden.

Waarom bij de TranceArt Academie

Bij de Trance Art Academie werken we in deze opleiding vanuit de gedegen basis van familieopstellingen en tillen het verder naar de talloze mogelijkheden die systemisch werken biedt.
Jouw eigen creativiteit, intuïtie en open hart worden aangesproken.  We voegen onze expertise vanuit ons opleidingscentrum er aan toe; vanuit intuïtieve ontwikkeling en met respect voor het ‘onbewuste bewust maken en helen’, wat onze tweede natuur is.

Docent

Liesbeth Stomp

Lesdata Systemisch Coachen/Familieopstellingen
Lesblok Data Tijden
Lesblok 1 26 en 27 januari 2019 10.00 – 17.00 uur
Lesblok 2  16 en 17 februari 2019 10.00 – 17.00 uur
Lesblok 3 02 en 03 maart 2019 10.00 – 17.00 uur
Lesblok 4 11 en 12 mei 2019 10.00 – 17.00 uur
Lesblok 5 01 en 02 juni 2019 10.00 – 17.00 uur
Investering in jezelf

€ 2.155,-

Accreditatie

De NBVH heeft de opleiding Systemisch Coachen geaccrediteerd met maar liefst 60 bijscholingspunten.

Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Meer informatie en inschrijven

Klik Hier

%d bloggers liken dit: