Opstellingen in klank en beweging

Opstellingen in klank en beweging

Opstellingen in klank en beweging

Opstellingen in klank en beweging

Op vrijdag 23 november 2018 start De TranceArt Academie in Den Haag met de bijscholing/training ‘Opstellen in klank en beweging’ onder leiding van Marius Engelbrecht. Werken met opstellingen is een geweldige manier om inzicht te krijgen in de werking van jouw eigen interne systeem. We hebben allemaal een innerlijk beeld van wie we zijn, bestaande uit onze innerlijke stemmetjes, onze neigingen. Door dat beeld in ruimte visueel neer te zetten door anderen (representanten), kun je zien welk beeld je van jouw eigen systeem hebt.

Tijdens opstellingen in klank en beweging gaan we die innerlijke stemmetjes en neigingen een eigen houding, beweging en klank geven. Zo ontstaat er een spiegel van jouw innerlijk. Van daaruit kun je oude patronen zien en ze veranderen. Hierdoor ontstaat er een dans of lied en komt het hele systeem in beweging, waardoor je de mogelijkheid krijgt waarachtig te zijn, zaken te kunnen uitspreken en te verbinden.

Docent

Marius Engelbrecht is docent Stemexpressie en Opstellingen in klank en beweging aan de TranceArt Academie in Den Haag. Daarnaast is hij hypnotherapeut. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in het doceren en begeleiden van mensen en groepen. Naast hypnotherapie, drama, zang en psychologie vormde ook zijn eigen stotteren een inspiratiebron voor zijn werk en heeft hij een unieke methodiek ontwikkeld. Hij geeft workshops weekenden en trainingen.

Medio 2018 verschijnt van hem Oerzang. Stemexpressie als weg naar vrijheid (Panta Rhei).

Investering in jezelf

€ 365,- Inclusief koffie en thee

Data
Bijscholing Data Tijden
Opstellingen in klank en beweging 23-11-2018 18.30 – 22.00 uur
Opstellingen in klank en beweging 24-11-2018 10.00 – 17.00 uur
Opstellingen in klank en beweging 25-11-2018 10.00 – 17.00 uur 
Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt voor € 35,- p.p.p.n. ,exclusief 6% BTW (€ 1,20) Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Accreditatie

De NBVH heeft deze bijscholing geaccrediteerd met 15 bijscholingspunten.

Inschrijven

Klik hier

%d bloggers liken dit: