Officieel verhuisd!

Officieel verhuisd!

TranceArt Academie officieel verhuisd!

De TranceArt Academie is officieel verhuisd! Maar liefst twee grote verhuiswagens vol arriveerden op 24 en 25 juli vanuit het Colijnplein op het nieuwe adres aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. Nu, precies een week later, is de nieuwe opleidingslocatie zo goed als ingericht.

De thermometer liep in de week van de verhuizing op van 28 naar 37 graden. Toch werd er in het nieuwe pand stug doorgewerkt om alles op tijd op zijn plek te krijgen. Daarbij konden we rekenen op enorm veel steun en hulp van zowel medewerkers van ons team. studenten en zelfs van een student die zich heeft ingeschreven voor het nieuwe opleidingsjaar en ons dus pas kent! Bureaus, stoelen, tafels, kasten, banken en meer dan honderd verhuisdozen konden zo snel een plek vinden op de nieuwe opleidingslocatie. Daarnaast werd er keihard gewerkt om het gebouw schoon te maken en zelfs de tuin voor het pand werd stevig onder handen genomen.

Het resultaat mag er zijn! Een gezellige grote kantineruimte met professionele keuken, 5 leslokalen zo goed als klaar om in les te geven, een knusse docentenkamer, prettige ruime slaapkamers voor studenten die van ver moeten komen, een goed uitgerust secretariaat, therapeutenkamers die volledig in gereedheid zijn gebracht. Om nog maar te zwijgen over de kantoorruimtes, waar al volop in gewerkt is.

Natuurlijk moet er nog de hand gelegd worden aan een aantal zaken, maar het grote werk is inmiddels gedaan. Tijd dus voor vakantie. De TranceArt Academie is gesloten van 1 tot en met 15 augustus. Vanaf 16 augustus zijn wij weer bereikbaar. Rest ons iedereen een geweldige vakantieperiode toe te wensen.
Op 31 augustus zal de nieuwe opleidingslocatie officieel in gebruik worden genomen tijdens het openingsfeest dat die avond wordt gehouden.
Tot in het nieuwe opleidingsjaar!

%d bloggers liken dit: