Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Suzanne Winkler

In memoriam: Suzanne Winkler

In memoriam: Suzanne Winkler

In memoriam: Suzanne Winkler

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Suzanne Winkler, oud Hoofddocent Energiewerk aan De TranceArt Academie, op woensdagmiddag 28 februari is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Suzanne is de schoondochter van Jos Olgers en Bertien van Woelderen, de oud-directeuren van TranceArt Opleidingen. Zij laat haar echtgenoot en twee kinderen achter.

Suzanne heeft grote betekenis gehad voor het energiewerk aan onze academie. Ze volgde de Conscious Mind Training en later de Healing opleiding en de Reading opleiding aan TranceArt Opleidingen. In 2010 werd zij docent aan deze opleidingen. Daarnaast voerde Suzanne een eigen praktijk als Healer en Reader en was zij tevens Grafisch vormgever.

Eind augustus 2014 werd TranceArt Opleidingen overgenomen. Het opleidingsinstituut ging verder onder de naam De TranceArt Academie. Onder leiding van de nieuwe directie werd Suzanne de nieuwe Hoofddocent Energiewerk, waarmee ze het werk dat haar schoonmoeder Bertien van Woelderen was begonnen, overnam.
In juli 2016 besloot Suzanne haar werk bij De TranceArt Academie te beëindigen, met de bedoeling om zelf trainingen en cursussen te ontwikkelen. Korte tijd later werd bij haar borstkanker geconstateerd. Suzanne voerde een moedige strijd, die zij afgelopen woensdag helaas heeft moeten opgeven.

In de afgelopen jaren speelde Suzanne een belangrijke rol in het voortzetten van het Energiewerk aan TranceArt Opleidingen en later De TranceArt Academie. In die tijd hebben vele studenten les van haar gehad. We zullen haar herinneren als een enthousiast en bevlogen mens, die met veel hart klaar stond voor haar studenten.

Onze gedachten gaan speciaal uit naar haar man Quirijn, haar zoon Dylan en haar dochter Isa. Namens De TranceArt Academie wensen wij hen, Jos en Bertien, familie en vrienden heel veel liefde, sterkte en moed toe.

%d bloggers liken dit: