Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Inspirational Breathwork

Inspirational Breathwork

Inspirational Breathwork

Training Inspirational Breathwork

De training Inspirational Breathwork bestaat uit twee dagen, waarin jij leert onder begeleiding van onze ervaren ademcoach hoe jij door middel van jouw ademhaling vastzittende emoties los kunt maken en kunt transformeren tot positieve energie,  blijdschap en liefde voor onszelf en anderen.

In onze zoektocht naar bewust zijn, vrij zijn, gezond zijn, is de adem vaak het laatste waar we aan denken. Vaak willen we ons leven te veel controleren, waardoor we onszelf zo vastzetten dat er geen ‘sprake meer is van een flow’ . Emoties, zoals verdriet, angst of boosheid, worden als negatief ervaren en weggestopt. Het gevolg is dat we ons lusteloos, gefrustreerd of depressief voelen. Tijdens een ademsessie kunnen we die emoties loslaten. Er ontstaat blijdschap, positieve energie en liefde voor onszelf en anderen. Door optimaal gebruik te maken van de ademhaling komt er meer ‘flow’ in ons leven.

Ademhalingssysteem

Tijdens de training Inspirational Breathwork wordt je begeleid in het proces om te leren hoe je de ademhaling volledig opent en jij gebruik kunt maken van jouw hele ademhalingssyteem door middel van:

  • een specifiek ademhalingspatroon
  • acupressuur punten
  • affirmaties
  • oertonen
  • beweging
Transformatie

De hoge frequentie van energie die door de ademhaling vrijkomt, gaat naar de plaatsen in het lichaam en/of in het onderbewust zijn, waar de energie laag is. Er vindt een transformatie plaats van lage naar hoge energie. Als we onze gevoelens, denkpatronen en overtuigingen bewust worden, accepteren en los kunnen laten, is het mogelijk nog meer vanuit liefde, kracht, vreugde, gezondheid en evenwicht te leven.

Na een aantal begeleide sessies, kun je zelfsessies doen.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording en Ademwerk en op een eenvoudige, inspirerende en krachtige manier wil helen en voor zichzelf wil zorgen.

Data
Inspirational Breathwork dag 1 Zaterdag 19 november 2016 10.00 – 17.00 uur
Inspirational Breathwork dag 2 Zondag 20 november 10.00 – 17.00 uur
Docent

Nathalie Gerards, ademcoach/yogadocent/docent Zacht Lichaamswerk

Investering in jezelf

€ 259,95 (inclusief koffie, thee)

Accreditatie

De NBVH heeft deze training geaccrediteerd met 12 bijscholingspunten.

Minimum aantal deelnemers

De training gaat van start bij een minimum aantal van 6 deelnemers.

Inschrijven

Klik hier

%d bloggers liken dit: