Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken

Impressie Boekpresentatie Jos Olgers en Bertien van Woelderen

Impressie Boekpresentatie Jos Olgers en Bertien van Woelderen

Impressie Boekpresentatie Jos Olgers en Bertien van Woelderen

Op zaterdag 23 september j.l. presenteerden Jos Olgers en Bertien van Woelderen, oud-directeuren van TranceArt Opleidingen en docenten bij De TranceArt Academie, hun onlangs gepubliceerde nieuwste boeken ‘De Binnenwereld Spreekt’ en ‘Dochter van Pan’. De presentatie en signering vond plaats bij De TranceArt Academie aan het Colijnplein in Den Haag.

Tientallen belangstellenden, studenten, oud-studenten en vakgenoten waren naar Den Haag gekomen om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen. Tijdens een gezamenlijk interview gingen beide schrijvers nader in op hun werk en de totstandkoming daarvan.

Bekijk hier de sfeerimpressie van de boekpresentatie

Verborgen processen in de mens

In De Binnenwereld Spreekt neemt Jos Olgers je mee naar de wereld van onze gevoelens en emoties. Zij activeren de verborgen processen, die ons welbevinden bepalen. Ze staan daarmee niet alleen aan de basis van ons geluk, maar ook aan de basis van onze persoonlijke en relationele problemen.

Dit proces van de binnenwereld voltrekt zich op een onderbewust niveau. Dit boek geeft stem aan deze verborgen processen binnen de mens en over de onzichtbare processen die spelen tussen mensen onderling.

Zoektocht naar vorig leven

In ‘Dochter van Pan’ brengt de zoektocht naar een vorig leven Bertien van Woelderen naar het huidige Arkadië, met zijn hoge watervallen en wild bruisende rivieren. Er dienen zich lang vervlogen rituelen aan, verbonden met oude, bijna vergeten geschiedenissen. Het is een spannende zoektocht, zowel door het landschap als door de geschiedenis, met als hoofdpersoon de jonge geitenhoedster Alyssa, dochter van Pan.

%d bloggers liken dit: