Feestelijke opening nieuwe opleidingslocatie

Feestelijke opening nieuwe opleidingslocatie

NIEUWE OPLEIDINGSLOCATIE TRANCEART ACADEMIE FEESTELIJK GEOPEND

Live muziek, lekkere hapjes en drankjes en bewonderende blikken. Meer dan honderd genodigden waren op vrijdag 31 augustus naar de opleidingslocatie van de TranceArt Academie gekomen. Plaats van handeling: de IJzerwerf 17 in Den Haag alwaar het nieuwe onderkomen van onze academie feestelijk werd geopend.

Diezelfde middag nog was de laatste hand gelegd aan het pand door een team van schilders. De verf was nog maar net droog, toen klokslag half 8 het publiek binnenstroomde. Docenten, studenten, supervisoren, partners en familieleden wilden allemaal kennis maken met het nieuwe TranceArt-gebouw. Terwijl het nieuwe secretariaat langzaam veranderde in een cadeau-etalage, zwierven mensen in kleine groepen door het gebouw, om vervolgens daarna in de kantine, feestzaal of buiten de eerste indrukken uit te wisselen.

Ongelooflijk veel hulp
Rond half 9 verzamelden iedereen zich in de feestzaal, waar Karel Dronkert, mede-eigenaar en Hoofd Facilitaire zaken, Communicatie en ICT, iedereen welkom heette. In zijn toespraak wees hij op de groei die de academie in de afgelopen 4 jaar heeft doorgemaakt. Hij noemde daarbij speciaal  Algemeen directeur Susanne Sauer,, mede-eigenaar en hoofd opleidingen. ” Ze ziet het als haar missie om mensen de kans te geven zichzelf te herinneren wie ze werkelijk zijn en uit te groeien tot goede therapeuten. Ik weet hoe hard zij de afgelopen jaren heeft gewerkt om dit allemaal mogelijk te maken.” Het aanwezige publieke onthaalde Susanne vervolgens op een warm applaus, waarna zij een aantal medewerkers, assistenten en studenten naar voren riep. “We hebben in de afgelopen weken ongelooflijk veel hulp gehad. En ik wil die mensen even in het zonnetje zetten!”

Muzikaal optreden
Het officiële gedeelte werd afgesloten met een muzikaal optreden. Waarna mensen tot in de late uren bleven om bij te praten.
Aan het eind van de feestelijkheden werd met man en macht gezorgd dat alles weer op orde was voor de volgende dag. Want de volgende ochtend om 10.00 uur werd een van de leszalen officieel ingewijd door de tweedejaars studenten van de opleiding Hypnose- en Regressietherapeut.

Binnenkort verschijnt een fotoreportage van de feestelijke opening op de website.

%d bloggers liken dit: