Familieopstellingen workshops

Familieopstellingen workshops 

Familieopstellingen workshops 

Familieopstellingen workshops 

De TranceArt Academie houdt in november en december twee workshops Familieopstellingen. Elk met een eigen thema. Ben jij geïnteresseerd in opstellingenwerk en wil jij snel tot de kern van een probleem of een patroon komen? Schrijf je dan nu snel in!

Iedereen maakt onderdeel uit van een systeem. Of het nu gaat om een relatie, familie, een afdeling of zelfs een organisatie. Door dit systeem op te stellen, in de ruimte neer te zetten, kun je vanuit verschillende invalshoeken er naar kijken. Daardoor kun je snel doordringen tot de kern van een probleem of een patroon. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden zichtbaar om dit patroon te doorbreken en dingen anders te doen.

In de workshops familieopstellingen/ systemisch werken introduceren we jou de diverse manieren waarop je dit kan doen.
We pakken per keer een thema waar we met jou en de medecursisten mee aan de gang gaan, zodat je helderheid kan verkrijgen hoe dit thema aansluit bij jou en hoe je ermee kunt werken om iets ten positieve te veranderen.

Het is een leuke en speelse manier om echt kennis te maken met systemisch werken en coachen en te ervaren wat dit voor je kan doen.

Opleiding

Smaken de workshops naar meer, dan kun jij je ook inschrijven voor de opleiding Familieopstellingen/Systemisch Coachen, die 26 januari 2019 van start gaat. Voor meer informatie en inschrijven voor deze opleiding Klik hier

 Thema’s Workshops
Thema Datum Tijdstip
Introductie familieopstelling
volgens Bert Hellinger
24 november 2018 10.00 – 13.00 uur
Feestdagen en familie 15 december 2018 10.00 – 13.00 uur
Voor wie?
  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in Familieopstellingen/Systemisch werken
  • Voor degenen die overwegen om de opleiding Systemisch Coachen te volgen en nader kennis willen maken met Familieopstellingen/Systemisch werken
Docent

Liesbeth Stomp

Investering in jezelf

€60,- , inclusief koffie en thee

Inschrijven

Klik hier

%d bloggers liken dit: