Familieopstellingen workshops

Familieopstellingen workshop

Familieopstellingen workshop

Workshop Introductie Familieopstellingen volgens Bert Hellinger

De TranceArt Academie houdt zaterdag 24 november van 10.00 tot 13.00 uur een workshop ‘Introductie Familieopstellingen volgens Bert Hellinger’. De workshop, die wordt gegeven in ons opleidingsinstituut aan de IJzerwerf 17 in Den Haag, staat onder leiding van Liesbeth Stomp. De kosten bedragen €60,-

De workshop is speciaal bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in Familieopstellingen/Systemisch werken en voor degenen die overwegen om de opleiding Systemisch Coachen te volgen, die op 26 januari aanstaande van start gaat. Daarmee is deze workshop een unieke kans om nader kennis te maken met Familieopstellingen/Systemisch werken.

Liesbeth Stomp

Liesbeth Stomp is als hoofddocent Systemisch Werken verbonden aan de TranceArt Academie. Zij studeerde aan het Bert Hellinger Instituut en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in ouder- kindrelaties en hechtingsaspecten. Daarnaast volgde ze diverse workshops bij onder andere: Ingrid Dijkstra, Franz Ruppert, Daan van Kampenhout , Stefan Hausner.

Liesbeth Stomp is mede oprichter van trainingsinstituut ‘ de Opstellingenkamer’. Ook is ze vanuit haar bedrijfsachtergrond actief met Marketingopstellingen.

INSCHRIJVEN

%d bloggers liken dit: