Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
De Oerervaring

De Oerervaring: Uniek evenement

De Oerervaring: Uniek evenement

De Oerervaring: Uniek evenement op 16 en 17 juni

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni aanstaande houdt De TranceArt Academie het unieke evenement De Oerervaring met Coen Sprenger. Belangstellenden die graag bij dit evenement aanwezig willen zijn, worden verzocht zich tijdig in te schrijven om verzekerd te zijn van een plek.

De Oerervaring is een 2-daags evenementGastspreker en -docent tijdens dit unieke gebeuren is Coen Sprenger. Hij geldt als een specialist op het gebied van Regressie en Reïncarnatie. Gedurende dit evenement neemt hij jou mee op een geweldige ontdekkingsreis door een ervaringsgebied dat nog nauwelijks is ontgonnen. Beleef de Oerervaring!

De Oerervaring: Velen hebben er misschien weleens van gehoord. Maar, slechts weinigen weten hoe het voelt om volledige eenheid te ervaren. En dat is niet zo gek in een wereld van polariteiten. Volgens Coen Sprenger is De Oer- of bronervaring een geweldige helende ervaring, die op therapeutisch gebied op verschillende manieren kan worden ingezet.

De oerervaring kan je therapeutisch inzetten voor bijvoorbeeld:
  • Verwerken van rouw
  • Je opdracht in het leven erna te duiden
  • Zielencontracten en karmische relaties leggen
  • Angsten voor overgangen ( dood, examens e.a. ) weg te halen
  • Gidsen herkennen en ontmoeten
  • Ervaren dat er meer is dat Moeder Aarde

Elke ervaring biedt de mogelijkheid om heling, bewustwording, traumaverwerking en bewustzijnsverruiming tot stand te brengen.

Coen Sprenger

Gastspreker en -docent tijdens dit evenement is Coen Sprenger, specialist op het gebied van regressie en reïncarnatie, therapeut, trainer en docent, geeft twee dagen informatie en ervaringen mee die je kunnen helpen om zelf te ervaren wat het is om een oerervaring te hebben. Daarna bestaat de mogelijkheid om te leren hoe je met cliënten kan werken en ze kan begeleiden naar dit nog nauwelijks ontgonnen ervaringsgebied.

Accreditatie

De NBVH heeft dit evenement geaccrediteerd met 12 bijscholingspunten.

Overnachten

Bezoekers van het evenement De Oerervaring die van verder moeten of die dat wensen, kunnen gebruik maken van de overnachtingsmogelijkheden, die De TranceArt Academie te bieden heeft.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Inschrijven

Je kunt je vanaf nu hier inschrijven voor dit unieke evenement.

%d bloggers liken dit: