Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Boekpresentatie 'De Binnenwereld Spreekt'

Boekpresentatie Jos Olgers

Boekpresentatie Jos Olgers

Jos Olgers presenteert en signeert zijn nieuwste boek: ‘De Binnenwereld Spreekt’

Maak nu gebruik van de eenmalige kortingsactie tijdens de signeersessie bij De TranceArt Academie!

 

Boekpresentatie ‘De Binnenwereld Spreekt’. Op zaterdag 23 september aanstaande presenteert Jos Olgers, auteur en oud-directeur van De TranceArt Academie, officieel zijn nieuwste boekwerk ‘De Binnenwereld Spreekt’. De presentatie vindt plaats tijdens een speciale signeersessie die hij die dag van 17.30 tot 20.00 uur geeft bij De TranceArt Academie aan het Colijnplein 16 in Den Haag.

‘De Binnenwereld Spreekt’ sluit nauw aan bij diverse lesblokken van de beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut van De TranceArt Academie. Reden waarom het boek vanaf komend opleidingsjaar 2017 – 2018 op de verplichte literatuurlijst van de studenten van deze opleiding staat. Daarnaast is het boek een literaire aanvulling op diverse bijscholingen voor Hypnose- en Regressietherapeuten die aan De TranceArt Academie worden gegeven.

Korting

Tijdens deze sessie bestaat eenmalig de mogelijkheid om ‘De Binnenwereld Spreekt’ met korting aan te schaffen. Maak nu gebruik van deze unieke mogelijk door nu in te tekenen voor deze speciale signeersessie en ontvang het nieuwste boek ‘De Binnenwereld Spreekt’ persoonlijk uit handen van Jos Olgers, compleet met korting en signering!

Schrijf je hier in voor de signeersessie met Jos Olgers op zaterdag 23 september

Verborgen processen in de mens

In De Binnenwereld Spreekt neemt Jos Olgers je mee naar de wereld van onze gevoelens en emoties. Zij activeren de verborgen processen, die ons welbevinden bepalen. Ze staan daarmee niet alleen aan de basis van ons geluk, maar ook aan de basis van onze persoonlijke en relationele problemen.

Dit proces van de binnenwereld voltrekt zich op een onderbewust niveau. Dit boek geeft stem aan deze verborgen processen binnen de mens en over de onzichtbare processen die spelen tussen mensen onderling.

Therapeuten en bewustzijnswerkers zullen dit boek ervaren als een verdieping op de technieken die ze tot dusver gebruiken. Mensen die uitgekeken zijn op zelfhulpboeken en echt willen begrijpen wat de mens drijft, zullen met dit boek ook ruim voldoende aan hun trekken komen.

 

%d bloggers liken dit: