Kerstdiner TranceArt Academie 2017

Kerstdiner TranceArt Academie 2017

Gezellig Kerstdiner groot succes

Traditioneel houdt De TranceArt Academie een Kerstdiner met de studenten van het 1e jaar van de opleiding Hypnose en Regressietherapeut. Dit jaar viel de eer te beurt aan de studenten van de groep THR20.

Na een inspirerende lesdag verdwenen de studenten in de keukens van de eetzaal van de academie, De Keizerin. Daar bereidden zij de heerlijkste gerechten, terwijl de Zonnezaal, de grote leszaal van De TranceArt Academie, werd omgetoverd in een dinerzaal in Kerstsfeer. Klokslag 19.00 uur nam iedereen plaats aan de versierde tafels om te genieten van de lekkernijen en een optreden van Brandon Oosterveer (gitaar) en Indra Dronkert (zang). Daarbij werden zij in twee nummers ondersteund door Jairo Dronkert.

Kerstwensen

 

Tijdens het diner droegen de studenten elkaars Kerstwensen voor. Wensen voor de wereld, voor een ander en voor zichzelf. Aan het einde van de avond pakten ook enkele studenten hun instrumenten, die ze hadden meegenomen en ontstond er een jam-sessie met gitarist Brandon Oosterveer.
Na een gezellige en sfeervolle avond werden de handen uit de mouwen gestoken en was de zaal in korte tijd weer gereed voor de les van de volgende dag.

Foto’s: Rob Mourits

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: