De Oerervaring

De Oerervaring: Uniek tweedaags evenement

De Oerervaring: Uniek tweedaags evenement

De Oerervaring is een 2-daags evenement dat op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 wordt gehouden door De TranceArt Academie in Den Haag. Gastspreker en -docent tijdens dit unieke gebeuren is Coen Sprenger. Hij geldt als een specialist op het gebied van Regressie en Reïncarnatie. Gedurende dit evenement neemt hij jou mee op een geweldige ontdekkingsreis door een ervaringsgebied dat nog nauwelijks is ontgonnen. Beleef de Oerervaring!

De Oerervaring: Velen hebben er misschien weleens van gehoord. Maar, slechts weinigen weten hoe het voelt om volledige eenheid te ervaren. En dat is niet zo gek in een wereld van polariteiten. Volgens Coen Sprenger is De Oer- of bronervaring een geweldige helende ervaring, die op therapeutisch gebied op verschillende manieren kan worden ingezet.

Opzet

Tijdens dit 2-daagse evenement vertelt Coen Sprenger over de ervaring , geeft hij tekst en uitleg over de mogelijkheden, beantwoordt vragen en laat tijdens een demonstratie zien hoe je iemand naar dit ervaringsgebied brengt en er doorheen laat reizen.

 

%d bloggers liken dit: