Boekpresentatie 'De Binnenwereld Spreekt'

Boekpresentatie ‘De Binnenwereld Spreekt’ van Jos Olgers

 UPDATE: Bertien van Woelderen presenteert haar nieuwe boek ‘De Dochter van Pan’ 

Update: Zojuist is bekend geworden dat Bertien van Woelderen tijdens de boekpresentatie op zaterdag 23 september bij De TranceArt Academie in Den Haag ook haar nieuwe boek: ‘De dochter van Pan’ – Zoektocht naar een vorig leven presenteert en signeert! 

De zoektocht brengt de schrijfster naar het huidige Arkadië, met zijn hoge watervallen en wild bruisende rivieren. Er dienen zich lang vervlogen rituelen aan, verbonden met oude, bijna vergeten geschiedenissen. Het is een spannende zoektocht, zowel door het landschap als door de geschiedenis, met als hoofdpersoon de jonge geitenhoedster Alyssa, dochter van Pan.

De dochter van Pan verschijnt pas vanaf 30 september. Maak daarom nu gebruik van de unieke kans om dit meeslepende verhaal nu al in huis te hebben!

 

 

Jos Olgers presenteert en signeert zijn nieuwste boek: ‘De Binnenwereld Spreekt’

Maak nu gebruik van de eenmalige kortingsactie tijdens de signeersessie bij De TranceArt Academie!

Boekpresentatie ‘De Binnenwereld Spreekt’. Op zaterdag 23 september aanstaande presenteert Jos Olgers, auteur en oud-directeur van De TranceArt Academie, officieel zijn nieuwste boekwerk ‘De Binnenwereld Spreekt’. De presentatie vindt plaats tijdens een speciale signeersessie die hij die dag van 17.30 tot 20.00 uur geeft bij De TranceArt Academie aan het Colijnplein 16 in Den Haag.

‘De Binnenwereld Spreekt’ sluit nauw aan bij diverse lesblokken van de beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut van De TranceArt Academie. Reden waarom het boek vanaf komend opleidingsjaar 2017 – 2018 op de verplichte literatuurlijst van de studenten van deze opleiding staat. Daarnaast is het boek een literaire aanvulling op diverse bijscholingen voor Hypnose- en Regressietherapeuten die aan De TranceArt Academie worden gegeven.

Korting

Tijdens deze sessie bestaat eenmalig de mogelijkheid om ‘De Binnenwereld Spreekt’ met korting aan te schaffen. Maak nu gebruik van deze unieke mogelijk door nu in te tekenen voor deze speciale signeersessie en ontvang het nieuwste boek ‘De Binnenwereld Spreekt’ persoonlijk uit handen van Jos Olgers, compleet met korting en signering!

Schrijf je hier in voor de signeersessie met Jos Olgers op zaterdag 23 september

Verborgen processen in de mens

In De Binnenwereld Spreekt neemt Jos Olgers je mee naar de wereld van onze gevoelens en emoties. Zij activeren de verborgen processen, die ons welbevinden bepalen. Ze staan daarmee niet alleen aan de basis van ons geluk, maar ook aan de basis van onze persoonlijke en relationele problemen.

Dit proces van de binnenwereld voltrekt zich op een onderbewust niveau. Dit boek geeft stem aan deze verborgen processen binnen de mens en over de onzichtbare processen die spelen tussen mensen onderling.

Therapeuten en bewustzijnswerkers zullen dit boek ervaren als een verdieping op de technieken die ze tot dusver gebruiken. Mensen die uitgekeken zijn op zelfhulpboeken en echt willen begrijpen wat de mens drijft, zullen met dit boek ook ruim voldoende aan hun trekken komen.

 

%d bloggers liken dit: