Start beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut

september 22 @ 10:00 - september 23 @ 17:00

€2.995
Opleidingen Energetisch werk

Start beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut

Op zaterdag 22 september start De TranceArt Academie met de beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut. Deze opleiding wordt gegeven in ons nieuwe opleidingsinstituut aan de IJzerwerf 17 in Den Haag.

De TranceArt Academie is hèt opleidingsinstituut in Nederland op het gebied Energetisch werk. Ons opleidingsinstituut is professioneel en onder meer erkend door het CRKBO. De studierichting Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut is een 4-jarige opleiding op HBO- niveau (4 x 9 lesblokken), die studenten opleidt tot Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut. Ons doel is dat je na 4 jaar alle vaardigheden bezit om een eigen praktijk te starten.

Door onze persoonlijke begeleiding wordt een veilige sfeer gecreëerd, waarin jij fouten mag maken en mag leren het vak onder de knie te krijgen. Onze volledig geaccrediteerde opleiding en onze door het CPION erkende PSBK zorgen ervoor dat je aan het eind van jouw opleiding erkend wordt als Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut en jouw cliënten in aanmerking komen voor een vergoeding van zorgverzekeraars.

Schrijf je snel in om zeker te zijn van een opleidingsplek. Voor meer informatie over deze opleiding: www.tranceartacademie.nl/opleidingen-energetisch-werk/opleiding-natuurgeneeskundig-energetisch-therapeut

 

Gegevens

Begin:
september 22 @ 10:00
Einde:
september 23 @ 17:00
Kosten:
€2.995
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

TranceArt Academie
Telefoon:
070 – 7371155
E-mail:
info@tranceartacademie.nl
Website:
www.tranceartacademie.nl

Locatie

TranceArt Academie
IJzerwerf 17
Den Haag, Nederland 2544 EP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070-3731155
Website:
//www.tranceartacademie.nl
%d bloggers liken dit: