Start beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut

september 21 @ 10:00 - september 23 @ 17:00

€3650
Opleidingen Hypnose en Regressie Therapeut

Start beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut

Op vrijdag 21 september aanstaande start De TranceArt Academie in Den Haag met de erkende beroepsopleiding Hypnose en Regressietherapeut. Deze opleiding vindt plaats in ons nieuwe opleidingsinstituut aan de IJzerwerf 17 in Den Haag.

De opleiding Hypnotherapeut en Regressietherapeut van de TranceArt Academie is een landelijk erkende, 4-jarige beroepsopleiding op HBO-niveau (240 EC’s), waarin je wordt opgeleid tot erkend Hypnose en Regressietherapeut. Daarbij werken we nauw samen met goed opgeleide professionals, waardoor we in staat zijn de beste kwaliteit opleiding neer te zetten en jou tools kunnen bieden om uit te groeien tot een volwaardige Hypnose en Regressietherapeut.

Door onze persoonlijke begeleiding wordt een veilige sfeer gecreëerd, waarin jij fouten mag maken en mag leren het vak onder de knie te krijgen. Onze volledig geaccrediteerde opleiding en onze door het CPION erkende PSBK zorgen ervoor dat je aan het eind van jouw opleiding erkend wordt als Hypnose- en Regressietherapeut en jouw cliënten in aanmerking komen voor een vergoeding van zorgverzekeraars.

Schrijf je snel in om zeker te zijn van een opleidingsplek. Voor meer informatie over deze opleiding: //www.tranceartacademie.nl/opleidingen-hypnose-en-regressie/opleiding-hypnose-en-regressie-therapeut/

Gegevens

Begin:
september 21 @ 10:00
Einde:
september 23 @ 17:00
Kosten:
€3650
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

TranceArt Academie
Telefoon:
070 – 7371155
E-mail:
info@tranceartacademie.nl
Website:
www.tranceartacademie.nl

Locatie

TranceArt Academie
IJzerwerf 17
Den Haag, Nederland 2544 EP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070-3731155
Website:
//www.tranceartacademie.nl
%d bloggers liken dit: