Spreken vanuit jezelf

‘Spreken’ vanuit jezelf 18 pnt.

‘Spreken’ vanuit jezelf

‘Spreken’ vanuit jezelf. Of dat nu in woorden of in lichaamstaal is. Het lijkt zo logisch en gemakkelijk. Maar, niets is minder waar. Werkelijk vanuit jezelf spreken vraagt om volstrekte eerlijkheid en oprechtheid naar jezelf en naar de ander.

‘Spreken’ vanuit jezelf is een vaardigheid die iedere therapeut (Hypnotherapeut of anderszins) in zijn gereedschapskist zou moeten hebben zitten. Want alleen door echt te kunnen ‘Spreken’ vanuit jezelf ben je ook in staat oprecht en eerlijk te luisteren naar jouw cliënt en de werkelijke behoeftes van hem of haar te herkennen.
Maar ook als hulpverlener, leidinggevende of als privé- persoon is ‘Spreken’ vanuit jezelf een kwaliteit die er voor zorgt dat de gesprekken tussen jou en de ander vloeiender verlopen en je elkaar beter verstaat.

Tijdens de erkende bijscholing/training ‘Spreken’vanuit jezelf van De TranceArt Academie in Den Haag kun je leren werkelijk vanuit eigenheid, authenticiteit en autonomie te spreken en te handelen. Je zult verstelt staan van het resultaat.

Tijdens de bijscholing/training komen de volgende onderdelen aanbod:

  • Herkennen van eigen gevoelens en behoeftes.
  • Herkennen van het verschil tussen spreken vanuit de inhoud of vanuit het proces.
  • Herkennen van interpretaties en strategieën.
  • Volledige verantwoordelijkheid durven nemen voor wat jij verbaal en non-verbaal uitdraagt.
  • Veel meer in het hier en nu zijn.
  • Zuiver waarnemen en luisteren zonder ‘logische’ interpretaties.
  • Leren herkennen wat universele behoeftes zijn van mensen zonder onderscheid te hoeven maken in wat gebonden is aan cultuur, afkomst, overtuiging of religie.
Doelgroep
  • Voor iedereen die vanuit eigenheid, authenticiteit en autonomie wil ‘spreken’.
  • Voor hulpverleners en therapeuten

Het is mogelijk om als groep of team deel te nemen aan de training/bijscholing ‘Spreken’ vanuit jezelf.

Docent

Coen Sprenger is als docent Regressietherapie, Seksueel Misbruik en ‘Spreken’ vanuit jezelf verbonden aan De TranceArt Academie in Den Haag. Hij geldt op alle drie de gebieden als een specialist. Te meer omdat hij zijn jarenlange praktijkervaring als oud- rechercheur op een unieke wijze heeft weten te combineren met zijn vaardigheden als professioneel coach, trainer, docent en regressietherapeut.
Coen volgde jarenlang opleidingen en trainingen op het gebied van gemeenschappelijke veiligheidszorg, geweldloze communicatie, agressietrainingen, openbare orde en veiligheid en diverse therapeutische opleidingen op HBO-niveau. Naast zijn werk als docent voert Coen Sprenger als coach, trainer en therapeut een eigen praktijk onder de naam Coendalinie.

Overnachting

Voor degenen die van ver moeten komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt , Reserveer tijdig!

Certificaat
Na afloop ontvangt je het officiële (bijscholings)certificaat van De TranceArt Academie.
Accreditatie

Deze training is door de NBVH geaccrediteerd met 18 bijscholingspunten.

Investering

€ 438,- (Inclusief koffie en thee)

Data
Bijscholing Data Tijdstip
‘Spreken’ vanuit jezelf Zaterdag 14 april 2018 10.00 – 17.00 uur
‘Spreken’ vanuit jezelf Zondag 15 april 2018 10.00 – 17.00 uur
‘Spreken’ vanuit jezelf Zaterdag 12 mei 2018 10.00 – 17.00 uur
Inschrijven

Klik hier

%d bloggers liken dit: