Inspirational Breathwork

Inspirational Breathwork 6 pnt.

Inspirational Breathwork

Inspirational Breathwork is een 2-daagse training, waarin je onder begeleiding van onze ervaren ademcoach Nathalie Gerards leert hoe je door middel van verschillende ademhalingstechnieken emotionele en lichamelijke blokkades kunt oplossen.

Goed ademen is vaak het laatste waar we aan denken als het over onze emotionele en lichamelijke gezondheid gaat. Een slechte ademhaling kan echter voor de nodige klachten zorgen. Deze klachten/blokkades ontstaan doordat we emoties, zoals verdriet, angst of boosheid als negatief ervaren en liever wegstoppen. Het gevolg is dat we onszelf ‘vastzetten’. Er is dan geen sprake meer van flow en we voelen ons lusteloos, gefrustreerd, gestrest of depressief.

Ademhalingssysteem

Tijdens de training Inspirational Breathwork wordt je begeleid in het proces om te leren hoe je de ademhaling volledig opent en jij gebruik kunt maken van jouw hele ademhalingssyteem door middel van:

  • een specifiek ademhalingspatroon
  • acupressuur punten
  • affirmaties
  • oertonen
  • beweging
Transformatie

De hoge frequentie van energie die door de ademhaling vrijkomt, gaat naar de plaatsen in het lichaam en/of in het onderbewust zijn, waar de energie laag is. Je komt als het ware weer helemaal in jouw lichaam te zitten. Het gevolg is dat er een transformatie plaats van lage naar hoge energie. Als we onze gevoelens, denkpatronen en overtuigingen bewust worden, accepteren en los kunnen laten, is het mogelijk weer vanuit liefde, kracht, vreugde, gezondheid en evenwicht te leven.

Na een aantal begeleide sessies, kun je zelfsessies doen.

Voor wie?

Voor iedereen die weer volledig in zijn of haar kracht wil komen te staan en technieken wil leren om zichzelf te helen.

Data
Training Data Tijden
Inspirational Breathwork dag 1 Nieuwe data volgen  10.00 – 17.00 uur
 Inspirational Breathwork dag 2 Nieuwe data volgen   10.00 – 17.00 uur
Docent

Nathalie Gerards, ademcoach/yogadocent/docent Zacht Lichaamswerk

Investering in jezelf

€ 292,- (inclusief koffie, thee)

Overnachting

Voor degenen die van verder komen, bieden we de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Accreditatie

De NBVH heeft deze training geaccrediteerd met 6 bijscholingspunten.

Inschrijven

Klik hier

%d bloggers liken dit: