Inschrijven

Inschrijven Bijscholingen

""
1
Inschrijving: Bijscholingen
Ik schrijf mij in bij de TranceArt Academie voor de volgende bijscholing(en):Meerdere keuzes mogelijk
Adresgegevens
Achternaam (inclusief meisjesnaam)
Voorletters
Roepnaam
Sekse
Geboortedatum
Geboorteplaats
Adresincl. huisnummer
PCpostcode
Plaatswoonplaats
Telefoonmobiel
Telefoonprivé
BeroepHuidig beroep
OpleidingHoogste opleiding
Lid beroepsvereniging
Voorwaarden en Akkoord
Indien: Werken met metaforenOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 400,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Werken met metaforen. Jouw inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: Bijzondere inductiesOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 295,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Bijzondere inducties. Jouw inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: Ericksoniaanse Hypnose IOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich inschrijft voor deze bijscholing, om voor aanvang van de bijscholing, het bedrag van € 292,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v..v zijn/haar naam en Ericksoniaanse Hypnose I. De inschrijving is pas definitief als het bedrag is ontvangen.
Indien: Ericksoniaanse Hypnose IIOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich inschrijft voor deze bijscholing, om voor aanvang van de bijscholing, het bedrag van € 292,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v..v zijn/haar naam en Ericksoniaanse Hypnose II. De inschrijving is pas definitief als het bedrag is ontvangen.
Indien: Medische HypnotherapieOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor aanvang van de bijscholing, het totaalbedrag of tenminste de 1e termijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Medische hypnotherapie. Bij afmelding tijdens de bijscholing blijft de betalingsverplichting bestaan.
Indien: Hypnotische MaagbandOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor aanvang van de bijscholing het totale bedrag of de 1e termijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en 'Hypnotische Maagband'. Inschrijvinu. Bij afmelding tijdens de bijscholing blijft de betalingsverplichting bestaan.
Indien: Voorouderregressieer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 365,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Voorouderregressie.
Indien: ObsessorenOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 365,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Obsessoren.
Indien: Voice DialogueOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum het bedrag van € 1.095 of de 1e maandtermijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Voice Dialogue.
Indien: 'Spreken' vanuit jezelfOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 438,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Spreken vanuit jezelf.
Indien: Opstellingen in klank en bewegingOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 365,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Opstellingen in klank en beweging.
Indien: Inspirational BreathworkOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 292,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Inspirational Breathwork.
Ik ben bekend met de Algemene Voorwaarden.
Previous
Next
%d bloggers liken dit: