Ericksoniaanse Hypnose II

Ericksoniaanse Hypnose II 12 pnt

Ericksoniaanse Hypnose II

Creativiteit en het vergroten van je vaardigheden staan voorop tijdens deze tweedaagse bijscholing. Hoe train en vergroot je je eigen creativiteit en hoe kun je jouw creativiteit als therapeut/coach inzetten bij jouw cliënten?

Erickson was er van overtuigd dat ieder mens de hulpbronnen in zich had om problemen aan te pakken. Hij zei: Hypnotherapie kan de mogelijkheden en hulpbronnen utiliseren en gebruiken die al aanwezig zijn in een persoon, maar die, door een gebrek aan training en begrip, ongebruikt blijven.

Wat ga je leren?
We gaan door met taalpatronen en behandelen onder andere  ‘vooronderstellingen’, de meest krachtige taalpatronen die er zijn. Richard Bandler noemt vooronderstellingen de meest elegante, maar ook de meest stiekeme manier om mensen te veranderen.

Verwarring is ook een belangrijk onderdeel van deze bijscholing. Hoe gebruik je verwarring en zet je het therapeutisch in? Erickson beschrijft in Hypnotic Realities dat hij in bijna al zijn technieken verwarring gebruikt. Hij was van mening dat niets zo goed de aandacht van iemand vasthoudt als verwarring. Verder behandelen we het de-identificatie patroon uit het Beyond Words model van John Overdurff. Deze methode is zeer effectief voor het veranderen van belemmerende overtuigingen door middel van conversationele hypnose. Tot slot komen ook aan de orde Deep Trance Fenomenen, zoals: arm catalepsie en hand levitatie. Je leert de therapeutische meerwaarde van deze technieken en hoe je ze gebruikt.

Na afloop ontvangt je het officiële bijscholingscertificaat van De TranceArt Academie.
Voor wie?

Afgestudeerde hypnotherapeuten of zij die hiervoor aan het studeren zijn. Mocht je Ericksoniaanse Hypnose I niet hebben gevolgd, geen nood. Je bent van harte welkom deel te nemen aan Ericksoniaanse Hypnose II.

Docent:

Erik Willems

Erik Willems is gecertificeerd hypnotherapeut en NLP master practitioner en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Naast zijn opleiding bij academie Hypnos heeft hij verschillende trainingen gevolgd in Amerika, Engeland en Duitsland. Hij is opgeleid door onder andere Stephen Brooks (Ericksoniaanse hypnotherapie),  Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse hypnotherapie), Igor Ledochowski (conversationele hypnose) Richard Bandler (NLP), John Overdurf (conversationele hypnose) en David Shephard (Time Line Therapy).

Hij is als docent NLP binnen de opleiding Hypnose en Regressietherapeut en als docent Ericksoniaanse Hypnose 1 en 2 en Bijzondere inducties verbonden aan Trance Art Academie en geeft regelmatig workshops voor de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en lezingen over hypnose op universiteiten.

Investering in jezelf:

€ 292,-  (Inclusief koffie en thee)

Data:
Les Data Tijden
Ericksoniaanse Hypnose 1 Nieuwe data volgen  10.00 – 17.00 uur
Ericksoniaanse Hypnose 1  Nieuwe data volgen  10.00 – 17.00 uur

 

Overnachten

Voor degenen die van ver komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt  Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Accreditatie:

De NBVH heeft de Ericksoniaanse Hypnotherapie geaccrediteerd met 12 bijscholingspunten.

Inschrijven:

Klik hier

%d bloggers liken dit: