Bijzondere inducties

Bijzondere inducties 12 pnt.

Bijzondere inducties

Bijzondere inducties: Steeds meer Hypnotherapeuten hebben belangstelling voor bijzondere, snelle(re) inducties. Dat is logisch, want ze stellen jou als therapeut in staat om jouw cliënten in een korte tijd in een diepere trance te begeleiden.

Er zijn verschillende bijzondere inducties. De bekendste is de ‘Handshake’, die is ontwikkeld door Milton Erickson, de grondlegger van de moderne Hypnotherapie. Deze inductietechniek werd later doorontwikkeld door Richard Bandler, één van de grondleggers van de NLP.

Inducties en fenomenen

Naast de ‘Handshake’ interrupt, ga je tijdens deze 2-daagse training ook aan de slag met de ‘Elman inductie’, shock- inducties, waarbij je een cliënt door middel van een korte shock in trance begeleid en met verschillende deep trance- fenomenen, waaronder de arm catalepsie en amnesie.

Voor wie?

Voor afgestudeerde Hypnotherapeuten en degenen die een opleiding of training op dit gebied volgen of hebben gevolgd.

Datum:
Les Data Tijden
Bijzondere inducties Nieuwe data volgen  10.00 – 17.00 uur
Bijzondere inducties  Nieuwe data volgen  10.00 – 17.00 uur
Investering in jezelf:

€ 292,- inclusief koffie en thee.

Docent:

Erik Willems is Hypnotherapeut en gecertificeerd NLP- trainer. Daarnaast is hij als hoofddocent NLP verbonden aan De TranceArt Academie, waar hij eveneens NLP- lessen doceert aan de studenten van de beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut en de trainingen Ericksoniaanse Hypnose I en II en Bijzondere inducties verzorgt. Erik Willems volgde verschillende andere opleidingen en trainingen, waaronder Street Hypnosis bij Don Spencer in Las Vegas. Daar leerde hij onder andere hoe snelle inducties werken en hoe je shock inducties gebruikt.

Hij is als docent NLP binnen de opleiding Hypnose en Regressietherapeut en als docent Ericksoniaanse Hypnose 1 en 2 en Bijzondere inducties verbonden aan Trance Art Academie en geeft regelmatig workshops voor de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en lezingen over hypnose op universiteiten.

Overnachting

Voor degenen die van verder moeten komen bieden we de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Accreditatie:

Deze training is door de NBVH geaccrediteerd met 12 bijscholingspunten.

Inschrijven:

Schrijf je hier in

%d bloggers liken dit: