TOONAANGEVEND OPLEIDINGSINSTITUUT

De TranceArt Academie is, sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot een landelijk erkend, toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ons instituut kent diverse studierichtingen, waaronder:

Tevens verzorgen we verschillende door de NBVH geaccrediteerde bijscholingen.

Naast het opleidingendeel beschikt de TranceArt Academie ook over een professionele, erkende therapeutenpraktijk: TranceArt Therapie.

Intro

LOCATIE

De TranceArt Academie is sinds augustus 2018 gevestigd in een ruim opgezet, vrijstaand opleidingscentrum aan de IJzerwerf 17 in Den Haag. Daardoor zijn we in staat onze studenten, bijscholingskandidaten en cliënten van TranceArt Therapie de komende jaren nog beter van dienst te zijn.

LESLOKALEN

Ons opleidingsinstituut beschikt over een ruime ontvangsthal met receptie. Het gebouw telt maar liefst 5 professioneel ingerichte leslokalen, variërend van 37 m2 tot 88 m2. Verder is het pand uitgerust met meerdere therapiekamers en een gezellige eetgelegenheid.

OVERNACHTEN

Voor studenten die van verder moeten komen bieden we overnachtingsmogelijkheden. Er zijn meerdere ruime 2-persoons slaapkamers beschikbaar, inclusief douchegelegenheid. ‘s Ochtends wordt jouw ontbijt geserveerd in onze gezellige eetgelegenheid. 

UITSTEKEND BEREIKBAAR

De TranceArt Academie is per auto uitstekend bereikbaar vanaf de A4, afslag Den Haag-Zuid. In de directe omgeving van ons opleidingsinstituut is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer, tram 4, is de locatie prima bereikbaar.

WINKELCENTRUM

Op enkele honderden meters afstand ligt winkelcentrum De Stede, waar onder meer een Albert Heijn, een Jumbo, een Lidl, eetgelegenheden en andere faciliteiten te vinden zijn.

STRAND

Het strand en de boulevard van Kijkduin, waar diverse restaurantjes te vinden zijn, liggen op 10 minuten rijafstand.

Inhoud van de opleiding

FILOSOFIE

MISSIE

De TranceArt Academie stelt jou in staat het zelfhelend vermogen aan te spreken, bij jezelf en bij anderen. We stimuleren daarbij jouw persoonlijke groeiproces. Daarnaast leren we je hoe jij jouw onderbewustzijn (en dat van anderen) kunt programmeren met positieve gedachten, zodat je werkelijk in jouw kracht komt te staan om de successen te behalen waar je naar verlangt.

VISIE

Elk individueel mens dat we opleiden, laten we actief kennis maken met zijn of haar werkelijke potentieel. Door de regels, waarden en normen die onze huidige maatschappij stelt, zijn we vaak veraf komen te staan van wie we in werkelijkheid zijn. Dat komt omdat van ons wordt verwacht dat we overal aangepast gedrag vertonen en diverse rollen spelen.
Binnen de TranceArt Academie leer je opnieuw kennis maken met wie je in de kern werkelijk bent, hoe je in contact blijft staan met jouw talenten en eigenheid, hoe je daar actief gebruik van kunt maken en hoe je dat ook voor en met anderen kan bereiken. We creëren daarbij een sfeer waarin je kunt groeien, mag vallen en je de wetenschap hebt dat we jou weer oprapen. Dit, met als doel dat je op jouw eigen benen gaat staan en werkelijk succesvol wordt in het leven. Zowel privé als in jouw vak als therapeut, energiewerker of anderszins.

STRATEGIE

Onze opleidings- en trainingsprogramma’s zijn zo opgebouwd dat jij alles zelf doorloopt, ondergaat en doorleeft. Ze zijn praktisch gericht, theoretische goed onderbouwd en worden, afhankelijk van de studie die je volgt, zowel op praktijk als theorie getoetst.
Deze opzet heeft een tweeledig doel: Het betekent dat je de kans krijgt een aantal processen te doorlopen, waarin je ‘oude rommel’ opruimt en je de kans krijgt jouw ware potentieel te ontdekken en naar buiten te laten komen. Dit gebeurt natuurlijk binnen de context van de betreffende opleiding, training of cursus en is geen persoonlijke therapie.
Het betekent ook dat, wanneer je ervoor kiest als Hypnose- en Regressietherapeut of als Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut te gaan werken, je weet waar jouw cliënt doorheen gaat als hij of zij bij jou in de praktijk komt.

Doelgroep

BESTUUR

Bestuur

SUSANNE SAUER

Susanne Sauer is eigenaar en bestuurslid van de TranceArt Academie BV. Als Algemeen directeur is zij verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van opleidingssectoren van de TranceArt Academie. Daarnaast is zij hoofddocent van de opleidingssector Hypnose en Regressie en hoofd van TranceArt Therapie. Susanne studeerde zelf af aan de TranceArt Academie als Hypnose- en Regressietherapeut en was nadien enkele jaren als docent van het eindexamenjaar verbonden aan de academie alvorens zij directeur/eigenaar werd. Naast hoofddocent van de opleidingssector Hypnose en Regressie doceert zij aan de opleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut. Daarnaast beschikt Susanne over veel ervaring als sociaal pedagogisch hulpverlener, arbeidsconsulent en coach.

MANAGEMENTONDERSTEUNING

Secretariaat

ASTRID VAN BURK

ASTRID VAN BURK

ICT

GUIDO VAN DIJK

GUIDO VAN DIJK

Financiele administratie

DIANA RIEPSAAME

ASTRID VAN BURK

ASTRID VAN BURK

Facilitaire dienst

SHIRLEY KEYNER

SHIRLEY KEYNER

OPLEIDINGSSECTOREN

Hypnose en Regressie

HOOFDDOCENT

HOOFDDOCENT

SUSANNE SAUER

Energetisch Werk

HOOFDDOCENT

HOOFDDOCENT

DESIREE ZIJLSTRA

Systemisch Werken

HOOFDDOCENT

HOOFDDOCENT

LIESBETH STOMP
Hou me op de hoogte