Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Geweldloos communiceren

Geweldloos Communiceren

Geweldloos communiceren

Communiceer vanuit jezelf

Geweldloos communiceren of beter gezegd authentiek communiceren. Het lijkt zo logisch en gemakkelijk. Niets is minder waar. In de praktijk is het vaak een hele opgave en soms communiceren we zelfs agressiever dan we ons zelf beseffen. Geheel onbedoeld natuurlijk, maar daardoor komen we wel onnodig oordelend over.

En dat kan nog weleens voor problemen zorgen, zowel in privé-relaties met onze partner, onze kinderen of familieleden en vrienden, maar ook op ons werk met leidinggevenden, collega’s, klanten of cliënten.

Tijdens de erkende training Geweldloos Communiceren van De TranceArt Academie in Den Haag kun je leren communiceren vanuit eigenheid, authenticiteit en autonomie. Zonder oordeel en zonder beperkende overtuigingen. Geweldloos leren communiceren is een beproefde methode om werkelijk vanuit jezelf in verbinding te staan met jouw buitenwereld. Je zult verstelt staan van het resultaat.

%d bloggers liken dit: